28 / 03 / 2024

Çilek genç odaları

Çilek genç odaları

Çilek'te bebek, çocuk ve genç odaların tüm mağazalarda iki ay boyunca geçerli olacak yüzde 40’a varan “Özel Ürünlerde İndirim” kampanyası başlattı

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Çilek’in indirim rüzgarı seni çağırıyor!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek’te indirim rüzgarı devam ediyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Çilek bebeklerin sağlıklarına özen gösteriyor!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, renkli ve eğlenceli bebek ürünleriyle bebeklerin sağlıklarına ebeveynleri kadar özen gösteriyor.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Çilek 23 Nisan’da çocuklara hayallerindeki odaları hediye ediyor!

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, rengarek ve eğlenceli serileriyle çocukların gönlünü fethediyor. Miniğini sevindirmek isteyen aileler 23 Nisan’da onlara hayallerindeki odaları hediye ediyor.

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

Çilek Romantic bebek odası serisi!

Bebek odası denince akla gelen ilk marka Çilek, genç odası olarak beğenilen Romantic serisini şimdi de bebek odası olarak uyarladı. Beyaz ve klasik detayları seven ebeveynlerin tercihi Romantic Serisi, minik melekler için özel tasarlandı

Çilek'ten ideal çalışma odası tüyoları!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında tematik tasarımlarıyla beğeni kazanan marka Çilek, ürünlerinin, kullanıcılarının fiziksel sağlığının yanı sıra pedagojik gelişimine de destek olmasına önem veriyor.

Çilek genç odaları Haberi

Çilek genç odaları

Tüm Çilek Odası mağazalarında 01 Haziran-31 Temmuz 2012 tarihleri arasında satışa sunulan özel ürünleri, yüzde 40’a varan indirimden yararlanarak alabilirsiniz. Kampanya kapsamında, çocuk odalarının en çok ilgi gören Araba Karyolaları ile ürün gamına yeni eklenen Araba Ranza’nın yanı sıra boyutları sabit ya da büyüyebilen Bebek Karyolaları’nın tümü sunuluyor. Ayrıca ekonomik sınıf serilerinden SL Şirin ve Split ile genç erkek ve kız grubuna hitap eden SL Aktif Beyaz ve SL Pozitif de kampanyada yer alıyor. 


Lokomotif ürünlere aksesuar gruplarının da dahil edildiği kampanya ile Çilek’in yüksek güvenlikli ve 5 yıl garantili özel ürünlerine, ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz. 


Çocukları için en doğru seçimi yapmak isteyen aileler, Haziran ayı boyunca Bonus’a özel 12 taksit avantajından da faydalanabilecek. Büyük...