27 / 04 / 2024

çimento kilo fiyatı

çimento kilo fiyatı

Yapı inşaatlarında kullanılan çimento fiyatları, kullanılacağı bölgeye, çimento türüne göre değişkenlik gösteriyor. Çimento fiyatları 2013 ve detayları haberimizde yer alıyor...

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına 4,4 kat talep geldi!

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzda birim fiyatı 16,20 Türk Lirası olurken; halka arz edilen 155,93 milyon Türk Lirası nominal değerli payların satışı yapıldı ve buna göre halka arz büyüklüğü ise 2,53 milyar Türk Lirası olduğu kaydedildi.

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Ticaret Bakanlığı'ndan 16 beton ve çimento firmasına 33,7 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakanlık 16 beton ve çimento üreticisi firmaya, fahiş fiyat uygulamaları sebebiyle 33 milyon 791 bin lira ceza kesildiğini açıkladı.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı değerlendirmede, dengesiz fiyat artışlarına karşı otomotiv sektöründe olduğu gibi benzer uygulamaların gayrimenkul piyasasında da devreye alınacağını duyurmuştu. 

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! 1 kg çimento fiyatına zam geldi! 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olan çimento fiyatları resmen fırladı. 1 KG çimento fiyatına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu? 27 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi.

Arıcılık yapmak isteyenlere müjde! Devlet yüzde 70 hibe verecek! Kavanozunu 400'e satabilirsiniz!

Devlet hibesiyle birlikte kilo fiyatı 400 liraya düşen tamamen organik ürünler raflarda yerini aldı! Tüm gözler bu habere döndü..

Çimento fiyatlarına zam geldi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 çimento fiyat listesi

İnşaat sektörünün vagzeçilmez malzemelerinden olan çimentonun fiyatı merak ediliyor. Çimento toorba fiyatı ne kadar? 50 KG torba çimento fiyatı en çok araştılanlar arasında yer alıyor. Edinilen bilgiye göre çimneto fiyatlarına zam geldi. Çimento fiyatları ne kadar oldu?

A101'de 5 kilo ayçiçek yağı 137 TL'ye, 5 litre Vernel yumuşatıcı 65 TL'ye düştü! Sepet dolduracak kampanya!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Açıklanan katalogda 5 kilo ayçiçek yağı 137 TL'ye, 5 litre Vernel yumuşatıcı 65 TL'ye düştü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

çimento kilo fiyatı Haberi

çimento kilo fiyatı

Çimento fiyatları 2013!

Türkiye'de çimento üretimi yapan birçok firma bulunuyor. Çimento fiyatları, çimentonun özelliklerine, türüne ve kullanılacağı bölgeye göre değişkenlik gösteriyor. Buna göre ilk önce çimento çeşitlerinden bahsetmek doğru olacaktır.


Çimento çeşitleri..

Alüminli çimento 

Alümin, silis, demir oksit ve kireç karışımının pişirilmesiyle elde edilen ve içinde en az yüzde 30 oranında alümin bulunan çimentoya deniyor. Bu çimentonun yapımında hammadde olarak kalker ve boksit kullanılıyor. Alüminli çimento 24 saatte yeteri kadar sertlik kazanıyor. Bu çimento sülfatlara ve asitlere karşı dayanıklı olma özelliğine sahip.


Beyaz çimento

Demire bulaşmamış seçme kil ve beyaz kum ve çok saf kireçtaşı kullanılarak yapılan bir portlad çimentosudur.


Beyaz portland çimento

Genellikle beyaz pişen kilden yapılan beyaz renkli çimentodur. Bu çimento, beyaz rengi sağlayan kimi özellikler dışında normal portland çimentosunun aynısıdır. 


Boksit çimentosu

Boksit, kil ve şist...