19 / 04 / 2024

ÇİMSA İcradan Antrepo

ÇİMSA İcradan Antrepo

T.C. Mersin 6. İcra Müdürlüğü, Mersin ili Akdeniz ilçesi Yaka mahallesinde bulunan ve ÇİMSA fabrikasına ait antrepo, 2 katlı ev ve 2 ahır depo, 2 milyon 89 bin 250 TL'den satışa çıkarıldı

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Mercedes-Benz Actros 1845 LS, MLA Lojistik filosuna katıldı

Yurtiçi taşımacılık, depo ve antrepo taşımacılığı alanlarında faaliyet yapan MLA Lojistik firması, filosuna 40 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LS kattı. Buna göre MLA Lojistik’in araç parkındaki Mercedes-Benz marka araçlarının sayısı 75’e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

İcradan ev alınırken konut kredisi çekilebilir mi?

İcradan gayrimenkul satın almak isteyenler konut kredisi alıp alamayacağını merak ediyor. Peki, İcradan ev alınırken konut kredisi çekilebilir mi? İşte detaylar...

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msa Alkur İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Anli tarafından kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

ÇİMSA İcradan Antrepo Haberi

ÇİMSA İcradan Antrepo
Verilen ilan şöyle; 


T.C. MERSİN 6. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 

DOSYA NO: 2009/12305 Esas

Satılmasına Karar Verilen Gayrimenkulün Cinsi, Kıymeti, Adedi, Evsafı:

Mersin İli, Akdeniz ilçesi, Yaka mahallesi, 953 parsel, 27.842,00 m2 yüzölçümlü, 2 kat ev Antrepo 2 Ahır Depo vasfında kayıtlı i taşınmaz, adı geçen taşınmaz Mersin ili Akdeniz ilçesi, sınırları içerisinde ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı dahilinde arsadır, İmar planında E=0,60 sanayi tesis alanına isabet etmektedir. Fiilen meskun yerler arasında bulunan taşınmaz, belediyenin yol, ulaşım, su, çöp toplama, ilaçlama hizmetlerinden ve diğer kamu hizmetleri olan elektrik, aydınlatma ve telefon hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölge Mersin-Adana karayoluna 550 m mesafede olup, bölgede çok sayıda bakliyat fabrikası, dağınık yerleşim ve yapılaşma mevcuttur. Tarsus organize sanayi bölgesi, Şişecam grubu fabrikaları gibi...