23 / 04 / 2024

Çimsa net satış

Çimsa net satış

Çimento ve yapı malzemeleri üreticisi Çimsa, 2016 yılı finansal verilerini açıkladı. Çimsa'nın 12 aylık net satış geliri 1 Milyar 170 Milyon TL oldu.

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Newline projesinde satışlar başladı! Yüzde 50'sini peşin, kalanını 12 ay vadeyle ödeme imkanı! 

Newline projesinde konut satışları başladı. Projede net 180 metrekare alana sahip 4+1 konutlar yer alıyor. Peki Newline projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Migros'ta 25 adet ürün yüzde 50 net indirimle satışta!

Migros Market'te bu hafta kişisel bakım ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Merkez Bankası’nda swap hariç net rezerv eksi 51,2 milyar dolar!

Yeni ekonomi yönetiminin müdahale satışlarına son vermesi ile Merkez Bankası’nın rezervlerindeki erime tersine dönerken, swap (takas) yoluyla alınmış ödünç dövizler düşüldükten sonraki net rezerv düzeyinin eksi 51,2 milyar dolar olduğu belirlendi.

2022 rakamlarına göre en büyük 500 şirketin net satışı 8 trilyon liraya çıktı!

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’na göre, şirketlerin 2022 yılı net satışları, bir önceki yıla göre yüzde 148,7 gibi rekor bir oranda arttı.

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan, 2023'ün ilk çeyreğinde, net satış gelirlerini bir önceki senenin aynı dönemiyle kıyaslandığında yüzde 91,5 artırarak, büyümesine devam etti. İşte ayrıntılar...

Bizim Toptan’ın net satış gelirlerinde akılları baştan alacak büyüme!

Türkiye’nin mağaza sayısı konusunda en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023’ün ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme gerçekleştiğini paylaştı.

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Üç büyüklerin finansal performansı nasıl? Üç büyüklerin finans liginin şampiyonu hangi takım oldu?

KPMG Türkiye, halka açık olan üç büyük spor kulüplerinin finansal verilerinden yola çıkarak finansal performanslarını araştırdı. Raporda; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın net satış ve hasılat gelirleri, borçluluk durumları ve özkaynaklarına ilişkin veriler değerlendirildi.

Emlak Konut GYO 2023'te 62.8 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO 2023 satış hedeflerini açıkladı. Emlak Konut GYO 2023'te 62 milyar 857 milyon 171 bin TL'lik satış hedefliyor. Şirketin net karının ise 4 milyar 217 milyon TL olabileceği öngörülüyor...

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.

Çimsa net satış Haberi

Çimsa net satış

Çimsa 45 yıllık tecrübesi, istihdam ettiği 2500 çalışanı, 5 entegre fabrikası, öğütme ve paketleme tesisleri, 31 hazır beton tesisi, yurt içi ve yurt dışı terminalleri ile çimento ve yapı malzemeleri sektöründe başarılı çalışmalara imza atarak, 2016 yılsonu finansal verilerini kamuoyu ile paylaştı. Şirketin 2016 yılına ait 12 aylık net satış geliri 1 Milyar 170 Milyon TL, cirosu 1 Milyar 170 Milyon TL ve net karı ise 246 Milyon TL olarak gerçekleşti.


2016 yılını başarılı bir finansal tablo ile tamamladıklarını belirten Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, “Geçirdiğimiz 12 ay Çimsa için önemli yatırımlara imza attığımız bir yıl oldu. 5 entegre fabrikamızdan ikisine yeni yatırımlar yapıyoruz. Afyon Fabrika’mızın yeni ve modern bir üretim tesisine taşınma süreci devam ediyor. Öte yandan, Eskişehir Fabrika’mızda...