24 / 04 / 2024

çin Ulusal İstatistik Bürosu

çin Ulusal İstatistik Bürosu

Çin'in büyük kentlerinde emlak piyasası istikrarını koruyor. Kentlerin 35'i, 31 Nisan'dan mayıs sonuna kadar olan dönemde, bir önceki aya göre konut fiyatlarında düşüş veya yavaş hızda artış gördü.

Çin'de konut fiyatları Aralık'ta yüzde 12.4 arttı!

Ulusal İstatistik Bürosu’nun verilerine göre Çin'de yeni konut fiyatları Aralık ayında yıllık yüzde 12.4 arttı. Aylık bazdaki artış oranı da yüzde 0.6’den yüzde 0.3’e geriledi.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Çin'de konut satışları yüzde 3,7 düştü!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu tarafından açıklanan verilere göre Çin'de konut satışları olumsuz seyrine devam ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre konut satışları, ocak-ekim döneminde döneminde yüzde 3,7 düşüş gösterdi.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

Birleşik Krallık'ta konut kiralarında yıllık bazda en büyük artış!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut kirasında Eylül ayında yüzde 5,7 ile yıllık bazda en büyük artış görüldü.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

İngiltere'de enflasyon Mayıs ayında sabit kaldı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından İngiltere'de yıllık enflasyon, Mayıs ayında yüzde 8,7 ile değişiklik göstermezken, çekirdek enflasyon yüzde 7,1'e yükseldi.

İngiltere'de ortalama konut fiyatları Nisan ayında yüzde 3,5 arttı!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan resmi verilere göre, İngiltere'de ortalama konut fiyatları, Nisan ayında yıllık bazda yüzde 3,5 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 5,5 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'de konut fiyatlarının Şubat ayında yıllık bazda yüzde 5,5 arttığı ve ortalama konut fiyatının 288 bin sterline yükseldiği belirtildi.

İngiltere’de konut kiraları yüzde 4,2 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından yapılan açıklamada, İngiltere’de konut kiralarının geçen yılın aralık ayında yıllık bazda yüzde 4,2 artış gösterdiği belirtildi.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

İngiltere'de inşaat sektörü daralma yaşadı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi verilerine göre; ülke genelinde inşaat sektöründe yüzde 0,8 daralma meydana geldi. 

çin Ulusal İstatistik Bürosu Haberi

çin Ulusal İstatistik Bürosu

Çin'in büyük kentlerinde emlak piyasasının istikrarını koruduğu açıklandı.


Çin Ulusal İstatistik Bürosu (NBS), bugün yayınladığı raporda, ilgili makamların fiyat artışlarını kontrol etmeye yönelik olarak aldığı bir dizi önlemden sonra konut piyasasında istikrarın korunduğunu ifade etti.


Raporda incelenen kentlerin 35'i, 31 Nisan'dan mayıs sonuna kadar olan dönemde, bir önceki aya göre konut fiyatlarında düşüş veya yavaş hızda artış gördü.


NBS'ye göre, 29 kent ise mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre daha yavaş bir fiyat artışına tanıklık...