29 / 03 / 2024

Çırağan Sarayı otel

Çırağan Sarayı otel

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş. İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı haber...

1948 yılında Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.

Çırağan Sarayı otel oluyor!

1945 yılında Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilerek istifade edilmesine karar verilmiş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Tülin Şahin Çırağan Palace Kempinski'de 1 aylık oda tuttu!

12 yıllık evliliklerini bitireceği konuşulan ünlü top model Tülin Şahin, Çırağan’da 1 aylık oda tuttu.

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Sur Yapı Koşuyolu basın toplantısı ertelendi!

30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 12.00’da Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

İç Mimar Kerim Çarmıklı ile Zeynep Selvili evlendi!

İç Mimar Kerim Çarmıklı Mayıs ayında nişanlandığı psikolog Zeynep Selvilli ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Evalpark İstanbul satışta! 230 bin 400 TL'ye 1+1 lüks daire!

Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği butik projelerle konut alıcılarından tam not alan ve yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, yeni projesi Evalpark İstanbul’u Çırağan Sarayında düzenlenen basın toplantısıyla lanse etti.

Çırağan Sarayı otel Haberi

Çırağan Sarayı otel


1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.



Haberin devamı için...