24 / 04 / 2024

citys açılışında otopark indirimi

citys açılışında otopark indirimi

Kapılarını iki ay önce açan City's Nişantaşı alışveriş merkezi yabancılardan yoğun ilgi gördü.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

AKM’nin açılışı için özel opera hazırlığı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile İstanbul’un sembol yapılarından biri olan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) açılışında, Mimar Sinan’ı anlatacak milli bir opera sahnelenecek...

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Millet bahçesinin açılışında konuşan Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

3. havalimanının açılış tarihi belli oldu!

Arvsya Tüneli'nin açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım. "İnşallah yeni havalimanımızı 2018’in şubat ayında, 26 Şubat'ta devreye almış olacağız" dedi.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

Isparta ITKM otoparkı açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi otoparkındaki çalışmaların devam ettiğini ve sembolik bir rakam karşılığında halkın kullanımına açacaklarını belirtti.

Isparta Itso Ekonomi Kampüsü ve TOBB Mesleki Lisesi'nin açılış töreni yapıldı!

TOBB'un ekonomik desteği ile yapılan TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Isparta'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini, Isparta'nın Türkiye'nin en yaşanabilir şehri olarak gösterildiğini belirtti.

Batman yeni adliye binasında 6 araçlık otopark yapıldı!

Yaklaşık 33 Milyon TL’ye mal olacak Batman’ın yeni Adliye binası tamamlama aşamasına geldi. 3 Blok ve 4 kattan oluşan yeni adliye binasında 6 araçlık otopark alanı yapılması şaşkınlık yarattı.

citys açılışında otopark indirimi Haberi

citys açılışında otopark indirimi

60 günde 1.2 milyon civarında ziyaretçi ağırlayan alışveriş merkezini (AVM) Galeries Lafayette'in CEO'sundan Türkiye'de alışveriş merkezi renovasyonu üstlenen mimarlık firmalarına kadar çok sayıda yabancıyı ve stratejik ortak arayan, yatırım yapmak isteyen 34 yabancı kuruluşun sahibi veya temsilcisi ziyaret etti.


SATMA NİYETİMİZ YOK: Şu anda City's Nişantaşı'nı satma gibi bir planları olmadığını vurgulayan Genel Müdür Kazım Çizmeci, ancak stratejik ortaklıklara açık olduklarını da belirtti. Çizmeci, ilgi gösteren yabancıların Dubai, New York, Lizbon'dan olduklarını söyledi.


10 MÜŞTERİYE BEDEL: Kazım Çizmeci, City's'in Türkiye'nin en yüksek alım gücüne sahip müşteri profiline sahip olduğuna dikkat çekerek, "Ziyaretçilerimiz, diğer alışveriş merkezlerindeki on müşteriye bedel alışveriş yapıyor" dedi.
SİNEMA ETKİSİ: Cironun yüzde 55'inin yeme-içme alanlarından yüzde 45'inin ise tekstilden geldiğine dikkat çeken Çizmeci, bu ay...