28 / 03 / 2024

Cityscape Global 2015e katılacak türk firmalar

Cityscape Global 2015e katılacak türk firmalar

Realty Port, Dubai Cityscape Fuarında yatırımcılarıyla buluştu. Fuarda Türk Gayrimenkul Şirketlerinin yoğunluğu dikkat çekti. Realty Port standı, Birleşik Arap Emirlikleri ve Rus gayrimenkul yatırımcılarının ilgisiyle karşılaştı

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülecek!

Cityscape Global'i değerlendiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülececeğini belirtti...

Dubai Cityscape'te 1.2 milyar liralık talep toplandı!

Bu yıl 15’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global’e katılan Türk şirketler Türkiye’ye mutlu döndü. Sektör temsilcileri, 3 gün boyunca fuarda yabancı yatırımcılarla bir araya geldi.

Cityscape Global 2015e katılacak türk firmalar Haberi

Cityscape Global 2015e katılacak türk firmalar

Dubai World Trade Center’da düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarına en büyük uluslararası katılım Türkiye’den gerçekleşti. 2015’te alan olarak yüzde 30 büyüyen gayrimenkul fuarında, geçmiş yıllara oranla iki kat daha fazla katılım sağlayan Türk gayrimenkul şirketleri büyük dikkat çekti. 2014 yılında 30 şirket ile fuara dâhil olan Türkiye, bu yıl 61 şirket ile fuarda yer alarak, 28 katılımcı ülke arasında en çok uluslararası katılım gösteren ülke oldu. Fuar alanındaki etkinliklerde de Türk şirketlerinin ağırlığı dikkat çekti.


Fuarda pek çok yabancı yatırımcıyla buluşan Realty Port standı, son yıllarda Türkiye’ye yatırım yapan ülkeler arasında başı çeken Birleşik Arap Emirlikleri ve Rus gayrimenkul yatırımcılarının ilgisiyle karşılaştı. Özellikle Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasının ardından, Türkiye’de mülk edinme ile ilgili sınırların yeniden düzenlenmesiyle yabancı yatırımcıların dikkati yeniden ülkemize...