24 / 04 / 2024

Cityscape

Cityscape

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER); Cityscape'in bilgi ortaklığı ile Çırağan'da düzenlediği "Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması", sektör temsilcileri hedeflerini anlattı. İşte ayrıntılar...

Körfez Yatırımcıları: Korkmuyoruz Türkiye'ye yatırıma geliriz

Körfez’den gelen 50 gayrimenkul yatırımcısı şirketin üst yöneticileri, Ankara saldırısı konusunda, “Türkiye bunları aşacak köklü demokrasi kültürü ve güçlü ekonomiye sahip, Türkiye’ye yatırımdan vazgeçmeyiz” dediler

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

KONUTDER; Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ kapsamında düzenlenecek toplantılara ev sahipliği yapacak.

Dubai’den KONUTDER'e iade-i ziyaret!

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim’de yapılacak.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Finans Merkezi'ne teknokent teşviki verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Dubai'de finans sektörüne verilen teşvikleri hatırlatarak "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" önerisini getirdi.

Sinpaş'tan 45 milyon liralık Dubai görüşmesi!

Cityscape Fuarı’nın artık bir pazar yeri haline geldiğini anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "45 milyon liralık görüşmemiz oldu" dedi. İşte ayrıntılar...

Babacan Yapı, Babacan Premium'u Dubai'de tanıttı!

Babacan Yapı Dubai Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na bu yıl istanbul'un Esenyurt ilçesinde yapılmaya başlanan Babacan Premium projesi ile katıldı. Projenin yabancı yatırımcılardan ilgi gördüğü belirtildi.

Yabancılar yüksekten döviz bozdurup, düşükten daire alıyorlar!

Dubai Cityscape Fuarı'nda Yabancı yatırımcının ilgisinden memnun olduklarını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projelerde satışların yüzde 30'unu yabancıya yaptıklarına dikkat çekti.

DKY, 2.5 milyar dolarlık vizyon projelerini tanıttı!

İbrahim Dumankaya Holding çatısı altında faaliyetlerine devam eden DKY İnşaat, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape fuarında yatırım değeri 2.5 milyar doları bulan projelerini Körfez yatırımcılara tanıttı.

Araplardan bir günde 250 milyon dolar geldi!

Türk firmalarının yoğun katılımıyla Dubai'de düzenlenen Cityscape fuarı, gayrimenkul sektörü için moral oldu. Körfezli yatırımcıların İstanbul ilgisi artarak devam ederken, fuar büyük işbirliklerine sahne oldu.

Çalık Dubai'de 300 milyon dolarlık satış hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul, Dubai Cityscape'de 'Tarlabaşı360' projesini yabancı yatırımcılara tanıttı. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, "Hedefimiz fuarda 300 milyon dolarlık satış yapmak" açıklamasını yaptı.

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.

İş GYO, Cityscape Fuarı için projeyi 6 ay öne çekti!

İş GYO, Duabi'de açılan Cityscape Fuarı'na, Nef ortaklığıyla hayata geçirilen “İnistanbul” projesinin “Lokal” etabı ve “Manzara Adalar” projeleriyle katıldı. Şirket fuar için projeyi öne çekti.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Cityscape'de!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Cityscape'de görücüye çıktı. Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstesek peynir ekmek gibi satardık. Biraz demlensin satışa sunacağız" dedi.

Türk firmaları Dubai Cityscape'te 500 milyon dolarlık satış yaptı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan ve bu yıl 14'üncü kez düzenlenen Dubai'deki Cityscape Global 2015 Fuarı'na Türk inşaat firmaları damgasını vurdu.

Future Park, Dubai Cityscape Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesi, Dubai'deki Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük emlak fuarı kabul edilen Cityscape Global 2015 fuarına damga vurdu.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Eroğlu Gayrimenkul projelerini Cityscape'te görücüye çıkardı!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıttı. Fuara bu yıl, 300’e yakın yerel, bölgesel ve uluslararası gayrimenkul şirketi ve 61 Türk firması katıldı.

Beyttürk İnşaat, Cityscape Fuarı’nda 10 milyon dolarlık satış yaptı!

Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinin yatırımlarını Türkiye’ye yöneltmeleri için faaliyetlerine hız veriyor. Dubai’de, 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape fuarına katılan Beyttürk 10 milyon Dolarlık satış gerçekleştirdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Cityscape'in en pahalı projesi Nef New York!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

İstanbul'daki konut projeleri Cityscape'te yoğun ilgi gördü!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Cityscape 2015'in en pahalı projesi Nef New York oldu!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Dubai Cityscape Fuarı'nda satış rekoru kırıldı!

Cityscape Dubai fuarında bu yıl Türkiye'den 61 inşaat şirketi vardı. Firmaları yönetim kurulu başkanları bizzat temsil etti. Cityscape, ülkenin neredeyse bütün lider sektör oyuncularını, asla yanyana gelmezler dediğiniz firma sahiplerini bir araya getirdi

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Dubai Cityscape Emlak Fuarı’nda en çok ilgi İstanbul'a!

Dubai’deki Cityscape Emlak Fuarı’na katılan Türk şirketleri memnun döndü. Fuarın ilk günü 250 milyon dolarlık satışa imza atılırken, bu rakam son gün 2 katına çıktı. Fuarda en çok ilgiyi İstanbul’un yeni projeleri gördü.

Cityscape Haberi

Cityscape

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER); Cityscape'in bilgi ortaklığı ile Çırağan'da düzenlediği "Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması" başladı. 

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Türkiye'de her yıl 10 milyar dolarlık konut satışı mümkün. Şu anda bunun yarısı düzeyindeyiz. Yabancılara satış bu açıdan çok önemli. Bu toplantıların nedeni de bu. Arkasından Azerbaycan, Kazakistan, Rusya ve Çinli yatırımcılarla alıcılarla buluşma düzenleyeceğiz" dedi. 


Ömer Faruk Çelik, KONUTDER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur ve Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, sektörün yabancıya satış konusundaki hedeflerini anlattı. 


DEİK, İTO, MÜSİAD ve TİM'in destekleriyle gerçekleşen; Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi körfez ülkelerinden 50'yi aşkın yabancı yatırımcı ve aracılık şirketinin katıldığı buluşma hakkında bilgi veren Çelik, "2012'de yürürlüğe giren mütekabiliyet yasasının ardından,...