19 / 04 / 2024

cnr emlak fuarı 2015

cnr emlak fuarı 2015

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Salih Döngel Ekovilla projesini anlattı!

Konutta kalite standardını değiştiren ısı, ses, yangın yalıtımıyla diğer yapılara nazaran yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlayan Ekovilla, ayrıca kişiye özel projelere de imzalar atıyor.

İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO’nun yaptırdığı ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ oldu. Türkiye’de ilk kez CNR Emlak Fuarı’nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun yerli ve yabancı ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor.

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Konut alımında yabancıya avantajlı dönem fuara ilgiyi artıracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı ‘CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda geri sayım başladı.

CNR Emlak Fuarı ziyaretçilerine özel avantajlar sunuyor!

CNR Expo Yeşilköy’de 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR EMLAK 2015 Fuarı, Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Avrupa’dan gelecek alıcıları ağırlayacak.

Yeni konut projeleri CNR'da tanıtılacak!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve yeni projelerin yer alacağı CNR Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda geri sayım başladı.

Konut projelerinde CNR Emlak Fuarı’na özel fırsatlar!

CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak.

CNR Emlak Fuarı’na 5 binin üzerinde alıcı grubunun gelmesi bekleniyor!

CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen fuara 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı 4-8 Kasım'da Yeşiköy'de gerçekleşecek!

3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek olan CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı için 40 bin ziyaretçi hedefleniyor!

Türkiye ve Körfez ülkeleri arasında yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine önderlik edecek anlaşmaya bağlı olarak Daleel Grup’un CNR Emlak 2015 Fuarı’na 5 binin üzerinde yatırımcı getirmesi bekleniyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcıların akınına uğrayacak!

Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı yatırımcıların akınına uğrayacak!

Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

CNR Emlak Fuarı Yeşilköy'de 4-8 Kasım'da!

CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar 4 Kasım'da başlayacak ve 8 Kasım'da sona erecek.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Serdar Ortaç Breeze Demar'ın temelini CNR Emlak Fuarı'nda attı!

Serdar Ortaç, İstanbul'deki Emlak Fuarında, Breeze Demar Emlak Projesi'nin temel atma törenini Amerika'ya 4G ile bağlanarak gerçekleştirdi..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

cnr emlak fuarı 2015 Haberi

cnr emlak fuarı 2015

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. CNR EXPO İstanbul’da, 04-08 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, Suudi Arabistan başta olmak üzere çok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuar ülkede sağlanan güven ve istikrar ortamına bağlı olarak ziyaretçi rakamını yüzde 50 artırdı. CNR Emlak Fuarı’nı 9 bin 792’si yabancı, 41 bin 469’u yerli olmak üzere 51 bin 261 kişi ziyaret etti. CNR Emlak 2015 Fuarı’nda sergilenen yeni konut projelerinin büyük bir bölümü alıcı buldu.

“Gaziosmanpaşa iyi bir örnek”

CNR Emlak Fuarı, sektörün yalnızca ticari hacmine katkıda bulunmadı aynı zamanda sektöre önemli katkı sunacak panellere de ev sahipliği yaptı. Panellerde,  Mütekabiliyet yasasından kentsel dönüşüme, sektörün ihracatçı sektörler...