23 / 04 / 2024

Colorist Şile evleri nerede

Colorist Şile evleri nerede

Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor..

Colorist Şile'de faizsiz 50 ay ödeme imkanı!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..

Colorist Şile'de 10 yılda amorti avantajı!

Satışları başlayan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile”de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin en geç 24 ay sonra yapılması planlanıyor..

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Vestel retro buzdolapları fiyatlarına inanamayacaksınız! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel, rengarenk buzdolapları ile evleri renklendiriyor. Vestel retro buzdolapları renkleriyle dikkat çekiyor. Peki Vestel retro buzdolapları fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Ermenistan, 28 yıl sonra ikinci defa evlerini yıktı!

Terter şehrinde kurulan Şah kasabasındaki toplu konutları hedef alan top ve füze saldırılarında 30 apartman bloku, eczane ve okullar ile evleri hasar gören Azerbaycanlılar yaşadıklarını ve işgal döneminde nasıl göç ettiklerini anlattı.

Banu Evleri'nde 0,99 konut finansmanı ile hemen teslim daireler!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri projesinde Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyası sunuluyor. Proje kapsamında daireler 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satılıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Şile evleri nerede Haberi

Colorist Şile evleri nerede
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Çocuklara yönelik projesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandıran CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile'nin satışlarını tamamlamak üzere. Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ses getiren Colorist Şile, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 


Çocuklar nerede oynasın sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanan Colorist Şile, iki etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etap için yatırım bedeli 20 milyon TL, ikinci etap için ise 38 milyon TL olarak belirlendi. 


189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile'de 1+1 daireler 189 bin TL, 2+1 loft bahçe daireler 320 bin...