28 / 03 / 2024

Colorist Şile mimari patent

Colorist Şile mimari patent

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Şile Colorist Panorama fiyat listesi!

CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi indirimler devam ediyor. İşte Colorist Panorama fiyat listesi...

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

2017'nin en iyi 8 binası!

Zaman ile mimari de değişiyor. İşte 2017 yılında inşa edilen binalar arasında en iyi yeni mimari 8 örnek...

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Colorist Şile mimari patent Haberi

Colorist Şile mimari patent

Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan ve kısa sürede yoğun ilgi gören “Colorist Şile”, konsepti ile kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Mimari özellikleri, geliştirdiği özel konsepti ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan “Colorist Şile” mimari projesinin patent haklarını geçtiğimiz günlerde aldı. 



Firma yetkilileri, projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmalarına hız verdi. “Colorist Şile” ikinci etab’ ın yaz döneminde satışa çıkması planlanıyor. 1+1 ve 2+1 Teras dairelerin tükenmesi sebebi ile bekleyen ailelere öncelik verileceği ve lansmandan önce toplanacak ön taleplerle yaz döneminde yüzde kırk seviyelerinde satış olacağı firma yetkililerince öngörülüyor.



CFR Yapı, patenti alınan “Colorist” mimarisi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de projeler inşa etmeye hazırlanıyor. Projeye uygun...