20 / 04 / 2024

concept yapı Infinity Of Yalıkavak

concept yapı Infinity Of Yalıkavak

ConCept Yapı A.Ş. hayallerin ötesinde projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. ConCept Yapı A.Ş.’nin, 12.5 milyon Euro yatırımla hayata geçirdiği yeni projesi Infinity Of Yalıkavak projesinde 5 villa satışa çıktı.

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Green Concept satışları devam ediyor! Teslimler başladı!

Fu Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Concept projesinde satışlar devam ediyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 90'nı tamamlandı. Kademeli teslimler başladı.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye! Hemen teslim!

MiaPort Concept'te son 1+1 konut 3 milyon 500 bin TL'ye satılıyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mıanjı ve Mehdı Noeı ortaklığında kuruldu.

Elite Concept fiyat listesi 2018!

Elite Concept fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları!

Elite Concept projesi kentsel dönüşüm projesi olarak Fikirtepe'de inşa ediliyor. Elite Concept Şua İnşaat ödeme şartları kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Elite Concept Kadıköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Konut sektöründe rekor beklentisi tazelendi!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Güral İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Güral ve Concept Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın bugün açıklanan Temmuz ayı konut satış rakamları ile ilgili görüşlerini paylaştı.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

concept yapı Infinity Of Yalıkavak Haberi

concept yapı Infinity Of Yalıkavak


ConCept Yapı A.Ş. hayallerin ötesinde projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. ConCept Yapı A.Ş.’nin, 12.5 milyon Euro yatırımla hayata geçirdiği yeni projesi Infinity Of Yalıkavak projesinde 5 villa satışa çıktı. Metrekaresi 4 bin 700 Euro’dan başlayan projede şimdi ev sahibi olanlar, 7 ay içinde yüzde 15 kazançlı çıkıyor. Bodrum’un en özel ve lüks projelerinden biri olan Infinity Of Yalıkavak’ta hayallerinizin bir adım daha önünde olacaksınız.


ConCept Yapı’nın Bodrum’da inşa ettiği Yalıkavak’ın en iddialı Infinity Of Yalıkavak’da 5 villa satışa çıktı. Yılın 12 ayında da yaşam imkanı sunulan ve 6 bin metrekare üzerine yaratıcı mimariyle planlanan projede, 2 bin metrekare organik bahçe alanı bulunuyor.

Denize 500 metre mesafede, panoramik Yalıkavak ve Palmarina manzarasına sahip Infinity Of Yalıkavak projesinde metrekare birim fiyatı 4...