20 / 04 / 2024

Coordinat Bornova fiyat

Coordinat Bornova fiyat

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Coordinat Bornova'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DRC Grup imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde yaiam 6 ay sonra başlayacak. Coordinat Bornova’da, 11 aylık sürede satışların yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

Coordinat Bornova'nın inşaatı yüzde 60 tamam!

DRC Grup tarafından hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinin inşaatı yüzde 60 tamamlandı. Projede anahtar teslimleri 1 Mart 2018 günü gerçekleşecek.

İlk aidatsız site projesi Coordinat Bornova yükseliyor!

DRC Grup'un ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin kalacak yer konusunda sıkıntılar yaşadığını belitti. Durmuş, bu sıkıntının Coordinat Bornova projesiyle çözüleceğini söyledi.

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Bornova Vergi Dairesi, İzmir'de 420 metrekarelik arsa satıyor! 

Bornova Vergi Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve tüm merak edilenler...

Lusso Bornova fiyat! 

Lusso Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Lusso Bornova fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi!

Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

Varyant Tower Bornova'da 299 bin TL'ye!

Varyant Tower Bornova projesinde fiyat listesi 299 bin TL'den başlıyor. Proje Adnan Menderes Havaalanına 20 dakika mesafede konumlandırılıyor..

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Coordinat Bornova fiyat Haberi

Coordinat Bornova fiyat

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da hayata geçirilen Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre tüm konutların eşyalı olarak teslim edildiğini ifade eden Şirket kurucu ortaklarından Caner Tan, “Normalde konut sahipleri kira ödenmezse ya da eşyalar tahrip edilirse zarara uğrar. DRC Grup olarak yatırımcıların kiracısı biziz ve tüm bu zararları karşılıyoruz. Bu sistemin bir diğer büyük avantajı da ev boş kalsa bile yatırımcı, kontratı gereği bizden kira almayı garanti ediyor. Her yıl yüzde 7 net kira artışı ile 5 yıllık kira garantisi sunuyoruz. Böylelikle herhangi bir aidat da ödemediği için uzun vadede gelirini artırmış oluyor” dedi. 

Kurucu Ortak Onur Durmuş da, projenin alt katında 2 bin 150...