19 / 03 / 2024

çöp vergisi son ödeme tarihi

çöp vergisi son ödeme tarihi

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre temizlik vergisi, konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, 1 Mart'ta başlayan çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

Çöp vergisi son ödeme tarihi 2016!

Çöp vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Bu vergiyi mesken ve işyeri kullanıcıları ödüyor. Peki, senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çöp vergisi son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2016!

Belediyenin sunduğu temizlik hizmeti için ödenen ve çöp vergisi olarak da bilinen çevre temizlik vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015!

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde ödenen taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çöp vergisi de bulunuyor. Kasım ayında verginin 2. taksiti ödeniyor. Peki, çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Çöp vergisi ödemek için gerekli belgeler!

Çöp vergisi işyerleri için belediyeye ödenen vergi oluyor. Bu vergi konutlarda ise su faturalarına yansıtılıyor. Peki, çöp vergisi ödemek için gerekli belgeler neler?

Çöp vergisi 1. taksit son ödeme tarihi!

Çöp vergisi her yıl iki eşit taksit halinde tahsil ediliyor. Ancak istenirse tek seferde ödenebiliyor. Peki, çöp vergisi son ödemesi ne zaman? İşte, çöp vergisi 1. taksit son ödeme tarihi!

Çöp vergisi ödemeleri için son 10 gün!

Konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmazlar için ödenmesi gereken vergilerin başında çöp vergisi ve emlak vergisi geliyor. Çöp vergisi ödemeleri için son 10 gün bulunuyor.

Çöp vergisi 1. taksit ödemeleri son gün 1 Haziran!

Bina, apartman, işyeri sahipleri çöp vergisini ödemekle yükümlü sayılıyor. Çöp vergisini bina sahibi değil, binayı kullanan ödüyor. Çöp vergisi 1. taksit ödemeleri için son gün 1 Haziran!

2015 yılı çöp vergisi tutarları!

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binaların ödemesi gerekiyor. İşte, 2015 yılı çöp vergisi tutarları!

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 15 gün!

Belediyeye senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisinin ilk taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. Buna göre 2015 yılı çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 15 gün bulunuyor..

Dilovası'nda emlak vergisi ödemeleri için vezneler hafta sonu açık!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak....

Emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksit ödeme son tarihi ne zaman?

Yılda iki sefer ödemesi yapılan emlak vergisinin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapıldı. Buna göre, 1. taksit ödemelerinin ardından 2.taksit ödeme son tarihi gündemde yerini koruyor. Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri son tarihi ve ayrıntılar...

Mutfak tüpüne son 4 ayda yüzde 66 zam geldi! Aygaz,İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne son dört ayda yüzde 66 zam yapıldı! Yeni zamlar kapıda mı? Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek?

Konut ve işyerleri için alınan vergiler arasında yer alan Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler devam ediyor. Peki, Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek? İşte tüm detaylar...

Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir?

1319 sayılı Emlak Vergi Kanununa göre Türkiye sınırları içerisinde yer alan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi!

Emlak vergisi her yıl düzenli olarak ödenen vergiler takviminde yer alıyor. Türkiye sınırları içerisinde bulunan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? İşte emlak vergisi 1. taksit ödeme takvimi...

Emekli çöp vergisi öder mi?

Emekliler bazı koşullarda emlak vergisi ödemelerinden muaf olabiliyor. Peki, çöp vergisinde muafiyet var mı? Emekli çöp vergisi öder mi?

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2022! Emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başladı. Mükellefler vergi için son tarihin ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenir?

Emlak vergisi 2022 ödeyecekler dikkat! Son tarih belli oldu!

Bugün itibariyle başlayan emlak vergisi ödemeleri vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? Sorularının yanıtına haberimizde yer verdik. İşte emlak vergisi ve detayları...

Emlak vergisi son gün 2021!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki emlak vergisi son gün 2021 ne zaman? İşte emlak vergisi ödeme tarihleri...

Emlak vergisi son ödeme tarihi 2021!

2020 yılın gayrimenkul satın alan mükellefler 2021 yılı için vergi mükellefi oluyor. İşte emlak vergisi son ödeme tarihi 2021...

Emlak vergisi son ödeme 2020!

Türkiye sınırlarında bulunan ev ve iş yerlerinin sahipleri her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödüyor. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek? İşte emlak vergisi son ödeme 2020...

Emlak vergisi 2. taksit ödemesi için son hafta!

Emlak vergisi son taksitini yatırmak için süre önümüzdeki hafta bugün sona erecek. Yetkililer, bu tarihten sonra vezneye gidecek olanların faiz ödemek zorunda kalacağını belirtti...

Emlak vergisi 2. taksiti son ödeme tarihi ne zaman?

Belediyeler tarafından bina, arazi ve arsalar için tahsil edilen ve servete dayalı olarak alınan Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

çöp vergisi son ödeme tarihi Haberi

çöp vergisi son ödeme tarihi

Konut ve işyerleri için her sene ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisi, arsa ve araziler için ödenmiyor. 


2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu mükerrer 44 üncü maddesine göre tahsil edilen çevre temizlik vergisi "Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar " için ödeniyor.


Çöp vergisi olarak da bilinen verginin mükellefi gayrimenkulü kullanan kimse oluyor. Buna göre gayrimenkulde kiracı olması halinde vergiden kiracı sorumlu oluyor.


Vergin sorumluluğu da taşınmazın kullanılmaya başlanması birlikte başlıyor. Kanunen kullanılmayan boş gayrimenkuller bu vergiden muaf oluyor. Muafiyet için de belediyeye müracaat edilmesi gerekiyor.


Konutlarda su faturasına yansıtılan çevre temizlik vergisinin işyerleri için belediyede iki eşit taksit halinde ödenmesi gerekiyor.


2017 yılı çevre temizlik vergisi 1....