19 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo kimdir

Cristiano Ronaldo kimdir

Cristiano Ronaldo evinin kapılarını kameralara açınca olanlar oldu. Ünlü yıldız yayınlanan ev görüntülerinden sonra ise eleştirilerin merkezi oldu. Ev tasarım uzmanları evin çok hatalı bir şekilde tasarlandığını söyledi.

Cristiano Ronaldo 3,2 milyon euroya İzmir'den villa aldı!

Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, İzmir'den 3,2 milyon euroya villa aldı. Ronaldo'nun aldığı villanın 7 yatak odası ve 2 havuzu bulunduğu ve 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde olduğu belirtildi.

Cristiano Ronaldo Urla'dan villa alacak!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye çeviriyor!

Corona virüs sebebiyle İtalya'ya gidemeyip Portekiz'de kalan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastalığın tedavisi için hastaneye çevirecek.

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

Cristiano Ronaldo'nun İspanya'daki 1.3 milyon sterlin villası! 

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'lik bir villa satın aldı. Ünlü futbolcu Conor McGregor'a komşu oldu. İşte Ronaldo'nun lüks villası...

Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'e villa aldı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Marbella'dan aldığı 1.3 milyon sterlin'lik (yaklaşık 9 milyon TL) yeni villasıyla, Conor McGregor'a komşu oldu...

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini zararına sattı!

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere'de bulunan evini zararına sattı.

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini 3.6 milyon euroya satıyor!

Cristiano Ronaldo, İngiltere'de oynarken 4.27 milyon euro'ya satın aldığı evi 3.61 milyon euro'dan satışa çıkardı. Ronaldo bu satışla 660 bin euro zarar edecek.

Ronaldo'nun İtalya'daki kale gibi korunaklı ikiz villası!

Cristiano Ronaldo, İtalya’da kale gibi korunaklı ikiz villa satın aldı. Birbirine bağlı iki villanın İki girişi, iki bahçesi, havuzu ve spor salonu bulunuyor.

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Cristiano Ronaldo, Türkiye'de otel açmaya hazırlanıyor!

Cristiano Ronaldo'nun ortağı olduğu Portekizli oteller zincirini, yeni otel açmak için gözünü Türkiye'ye dikti...

Cristiano Ronaldo kimdir Haberi

Cristiano Ronaldo kimdir

Cristiano Ronaldo evinin kapılarını kameralara açınca olanlar oldu. Ünlü yıldız yayınlanan ev görüntülerinden sonra ise eleştirilerin merkezi oldu. Ev tasarım uzmanları sosyal medyadan evin çok hatalı bir şekilde tasarlanıp döşendiğini ve Ronaldo'nun aşırı zevksiz olduğunu yazdı. Ronaldo ise bunlarının hiç birine henüz cevap vermedi.