28 / 03 / 2024

cunda Kenan İmirzalıoğlu

cunda Kenan İmirzalıoğlu

Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu dizi ve sinema filmlerinden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun Cunda Adası'ndan 800 bin TL'ye 2 dönümlük arazi aldığı öğrenildi...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin'e hamile olan eşi Sinem Kobal için Bodrum'dan 3 milyon TL'ye hediye villa satın aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Marmaris'te villa kiraladı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, çifti Muğla Marmaris'te mütevazi bir villa kiraladı.

Sinem Kobal bahçesinin dekorasyonu için 10 bin lira harcadı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Emirgan’daki evlerinin bahçe dekorasyonu için 10 bin lira harcadılar. Bahçe düzenlemesini ise Sinem Kobal yapacak.

cunda Kenan İmirzalıoğlu Haberi

cunda Kenan İmirzalıoğlu

Karadayı dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, dizi ve sinema filmlerinden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Geçen yıl Cihangir'de ve Taksim Talimhane'de otel binası alan ünlü oyuncunun tatil için gittiği Cunda Adasından 800 bin TL'ye 2 dönümlük arazi aldığı öğrenildi. İmirzalıoğlu, arazi üzerine villa yaptıracak. Karadayı dizisinden bölüm başına 50 bin TL kazanan İmirzalıoğlu, rol aldığı sinema filmlerinden de 400 bin dolar alıyor. 


ÜNLÜLERİN GÖZDE BELDESİ Beren Saat de 5 yıl önce Cunda Adası'ndan bir ev aldı. Berenin eviyle imirzalıoğlu nun arsasının aynı mevkide olduğu belirtildi. Cemil İpekçi, Perran Kutman, Güler Sabana, Koç ailesi ve Cem Boyner'in de Cundada evleri...