24 / 04 / 2024

d planı dumankaya inşaat

d planı dumankaya inşaat

Dumankaya D planı uygulaması "Ev almak için kredi kullanmaktan mı çekiniyorsunuz?" sloganıyla tanıtılıyor. D planı uygulaması Dumankaya Mozaik ve Dumkankaya Hi-Fit projelerinde geçerli oluyor.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya İnşaat kampanyalı ödeme planı Dumankaya'nın Bahçeşehir ve Halkalı'da hayata geçirdiği 3 projede geçerli olacak. Kampanya kapsamında Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi gerçekleştirecek.

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya D Planı kampanyasına devam ediliyor!

Dumankaya İnşaat'ın, "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.

Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket!

Dumankaya Mozaik'te 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan konutların büyükleri 47 metrekareden başlıyor. İşte Dumankaya Mozaik D planı Gold Paket kampanyası...

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..

Dumankaya D Planı kampanyasında son fırsatlar!

24 Şubat 2015, İstanbul Gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Dumankaya İnşaat’ın, '' D Planı ” seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor.

Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik ile D planı Gold Paket hediye ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin D planı uygulaması kapsamında kredi ödeme yardımı yapılıyor, kira, aidat ve iade garantisi veriliyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu...

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Hi-Fit güncel fiyat listesi!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan Dumankaya Hi-Fit projesinin D planı uygulaması 8 Şubat'ta sona erecek. Proje 630 adet daireden oluşuyor. İşte Dumankaya Hi-Fit güncel fiyat listesi...

Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat!

Ödemeleri 60 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen Dumankaya Hi-Fit D planı için son gün 8 şubat. Proje 28 ve 32 kattan oluşan 2 blok halinde inşa ediliyor.

d planı dumankaya inşaat Haberi

d planı dumankaya inşaat

Dumankaya İnşaat tarafından Dumankaya Mozaik ve Dumankaya Hi-Fit projelerinde geçerli olan D planı uygulaması kapsamında 4 ana başlık altında çeşitli imkanlar sunuluyor.


Finansal ve yaşam kalitesini artırmak üzere tasarlanan Dumankaya D planı kapsamında "Eskisini getir, yenisini götür", "Kira garantisi", "İade garantisi", "Ev güncelleme" gibi imkanlar sunuluyor.  


D planı Dumankaya - Ev güncelleme

Daire sahipleri eğer isterlerse aldıkları daireyi yeni daire ile değiştirebiliyorlar. 


D planı Dumankaya - İade garantisi

Dire sahiplerinin evlerini geri vermek istemeleri halinde evi geri alma garantisi veriliyor. 


D planı Dumankaya - Kira garantisi 

Daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


D planı Dumankaya - Eskisini getir, yenisini götür

Dairesini değiştirmek isteyenlerin, eski evleri peşinat olarak sayılıyor ve yeni evleri teslim edilene kadar da evlerinde oturmaya devam ediyorlar. 


Dumankaya İnşaat iletişim

Tel: 444...