19 / 04 / 2024

Dağ Mimarlık tuzla projesi

Dağ Mimarlık tuzla projesi

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 53.9 milyon TL teklifle Dağ Mimarlık kazandı.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Osman Can, Semih Yolum ve Seyat Kökbalık tarafından kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Andan tarafından kuruldu.

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Home Mimarlık Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin tL sermaye bedeli ile Hüseyin Çabuk ve Muzaffer Çabuk ortaklığında kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alınak ve Sebahattin Mavzer ortaklığında kuruldu.

Mhs Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhs Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yıldız tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İBR Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Düzgün tarafından kuruldu.

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Şen ve Mehmet Ali Demirci ortaklığında kuruldu.

Dağ Mimarlık tuzla projesi Haberi

Dağ Mimarlık tuzla projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı ve kazanan firma belli oldu.


En yüksek teklif Dağ Mimarlık'tan

Emlak Konut Tuzla İçmeler arsasına en yüksek teklifi Dağ Mimarlık ve Mühendislik verdi. Firma arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 53 milyon 927 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 185 milyon TL teklif verdi.


İhalede en yüksek ikinci teklifi ise Fuzul Yapı-İstanbul Teknik Arı İnşaat İş Ortaklığı verdi. İkili konsorsiyum 51 milyon 570 bin TL teklif sundu ancak ihaleyi kazanamadı.


3 firma ihaleye katılmadı

1. oturumda 9 firmadan teklif gelen ihalenin 2. oturumuna Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı, Yılmaz İnşaat ve Hasanoğlu İnşaat teklif vermedi.


Sayar İnşaat 2. oturumda etkisiz kaldı

Emlak Konut...