26 / 04 / 2024

danış park örnek daire

danış park örnek daire

Danış Yapı projesi olan Danış Park Maltepe satılık daire tiplerinden 1 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 210 bin liradan başlıyor ve 230 bin liraya kadar yükseliyor

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Danıştay'dan Gezi Parkı Topçu Kışlası kararı!

Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin ‘Topçu Kışlası’ projesine Yüksek Kurul’da verilen onayın iptal edilmesi talebini Danıştay 14. Dairesi reddetti. Bu kararla Gezi Parkı’na Topçu Kışlası yapılmasının önü açıldı.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Nurol Park Güneşli'de faizler yüzde 0,59'dan başlıyor!

Nurol Park Güneşli'de faizler yüzde 0,59'dan başlıyor. Bu yıl Temmuz'da teslimlerin başlayacağı Nurol Park Güneşli projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

danış park örnek daire Haberi

danış park örnek daire

Danış Park projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe'de yükseliyor. Danış Yapı projesi Danış Park Maltepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


7 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Danış Park Evleri'nde 94 konut bulunuyor. Danış Park Maltepe satılık daire fiyatları 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2+1 konutların tamamının satıldığı projede 14 kattan meydana gelen bloklar bulunuyor. 


Danış Park Maltepe satılık daire fiyatları 1+1'lerde 210 bin lira ile 230 bin lira arasında değişirken 3+1'lerde 420 bin liradan başlıyor ve 495 bin liraya kadar çıkıyor. 


Maltepe Danış Park Evleri'nde güvenlik, yüzme havuzu, otopark, spor tesisleri ve de sosyal alanlar bulunuyor. Danış Park Evleri Maltepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle...