28 / 03 / 2024

danış yapı danış park fiyat listesi

danış yapı danış park fiyat listesi

Danış Yapı projesi olan Danış Park Maltepe satılık daire tiplerinden 1 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 210 bin liradan başlıyor ve 230 bin liraya kadar yükseliyor

Danış Yapı Danış Park fiyat listesi!

Danış Yapı Danış Park fiyat listesi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Anahtar teslimleri hemen yapılan ve Maltepe'de hayata geçirilen projede daireler için minimum yüzde 30 peşinat veriliyor...

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Samyeli Yapı İnşaat Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samyeli Yapı İnşaat Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahattin Demir tarafından 400 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

DAP Yapı'dan yüzde 1 KDV fırsatı!

DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra cazip fiyat imkânları sunuyor.

Reysa İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reysa İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Alper Güzeltepe tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Esenyurt, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde kuruldu.

Maven Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maven Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kasım Değerli tarafından 600 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

TYT Teknik Yapı İnşaat Emlak Danışmanlık ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TYT Teknik Yapı İnşaat Emlak Danışmanlık ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Recep Somoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 911 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Aker Group Yapı Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Group Yapı Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülsen Süzer tarafından kuruldu.

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Bülent Bilgin tarafından kuruldu.

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinerji Toplu Yapı Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Güneş tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi'nde kuruldu.

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mey Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Şaşkınbakkal Bulvarı'nda kuruldu.

Aplan Yapı Yatırım Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aplan Yapı Yatırım Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Masoud Rahımzadeh Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Blokları'nda kuruldu.

danış yapı danış park fiyat listesi Haberi

danış yapı danış park fiyat listesi

Danış Park projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe'de yükseliyor. Danış Yapı projesi Danış Park Maltepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


7 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Danış Park Evleri'nde 94 konut bulunuyor. Danış Park Maltepe satılık daire fiyatları 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2+1 konutların tamamının satıldığı projede 14 kattan meydana gelen bloklar bulunuyor. 


Danış Park Maltepe satılık daire fiyatları 1+1'lerde 210 bin lira ile 230 bin lira arasında değişirken 3+1'lerde 420 bin liradan başlıyor ve 495 bin liraya kadar çıkıyor. 


Maltepe Danış Park Evleri'nde güvenlik, yüzme havuzu, otopark, spor tesisleri ve de sosyal alanlar bulunuyor. Danış Park Evleri Maltepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle...