19 / 04 / 2024

dap istmarina en fazla satış yapan proje

dap istmarina en fazla satış yapan proje

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap İstmarina fiyat listesi 2017!

Dap İstmarina fiyat listesi 1+1'lerde 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

DAP Yapı İstmarina ödeme kampanyası!

Aralık 2017'de anahtar teslimlerin gerçekleşeceği DAP Yapı İstmarina Kartal projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 8 bin TL'den başlıyor. DAP Yapı İstmarina ödeme kampanyası...

Dap Yapı İstmarina projesi fiyat!

Dap Yapı İstmarina projesinde daireler Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde yüzde 10 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası!

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde teslimler 2017 sonunda başlıyor...

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

DAP Yapı, İstMarina Satış Ofisi'nde Safari etkinliğine hazırlanıyor!

İstMarina Satış Ofisi satış ofisinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, Afrika’da doğal yaşam ve Safari hakkında eğlenceli bir keşfe çıkarken, aileleri de DAP Yapı tarafından Kartal sahilinde hayata geçirilen İstMarina Satış Ofisi “Safari”’ye hazırla

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

Kartal, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

DAP Yapı, Acıbadem, Beykoz, Kartal ve Taksim’de, yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çekti.

DAP Yapı İstMarina Ofis basın toplantısı 27 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

dap istmarina en fazla satış yapan proje Haberi

dap istmarina en fazla satış yapan proje

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu. 


"Doğru Alanda Projeler" sloganıyla hareket eden DAP Yapı'nın Kartal sahilde hayata geçirdiği ödüllü karma projesi İstmarina, yeni bir rekora daha imza attı. Proje, toplam 626 milyon 375 bin 658 lira gelir getirerek rekor kırdı. Projenin hazırlık aşamasında uzun bir süre çalışıp araştırma yaptıklarını ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Yıllar süren bu hazırlık çalışmalarının karşılığını Londra ve Dubai'den getirdiğimiz ödüllerle aldık. 


Geçtiğimiz ay International Property Avvards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen IstMarina'nın 2014 yılında en fazla satış gerçekleştiren proje olması doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor" dedi. 


SIRA PENDİK'TE! 

Polisan Holding'in Pendik'teki 175 bin metrekarelik...