29 / 03 / 2024

Dap Kartal iletişim

Dap Kartal iletişim

Dap Yapı’nın, Kartal projesinde geri sayım başladı. Önünde marinası bulunan ve içinden hızlı tren geçen karma projeye alıcı ve yatırımcılardan satış öncesi ön talep toplanıyor.

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Tria Kartal iletişim!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Tria Kartal projesi 3 blokta 174 daireden meydana geliyor. Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Teras Kule Residence Kartal iletişim!

Teras Kule Residence Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 3 bin TL'den başlıyor...

Armamenta Kartal iletişim!

Toplam 158 adet daireden oluşan Armamenta Kartal iletişim için satış ofisi telefon numarası 0332 236 50 60 ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Referans Panorada Kartal iletişim!

Referans Panorada Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Referans Panorada Evleri projesi 2018 yılında tamamlanacak...

AND Pastel Kartal iletişim!

AND Pastel Kartal iletişim numarası 0850 393 40 00 olarak belirtiliyor. İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirilen projenin ofis alanı 3 bin 200 metrekareden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim!

Bodur İnşaat Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefondan satışa ofisiyle irtibata geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen projede fiyatlar 254 bin TL'den başlıyor.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim!

Tual Adalar Konutları Kartal iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılacak...

Dap Kartal iletişim Haberi

Dap Kartal iletişim

DAP Yapı’nın Patronu Ziya Yılmaz, “Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor¸ projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor” bilgisini verdi. “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. İstanbul'a gelen her turistin görmek isteyeceği insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz" dedi.

Ziya Yılmaz;

Son dönemde en seçkin projelerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde ürettik. İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırlıyoruz. 10 yıl sonra bile bu proje 1 numara olacak. 

Denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin içinden hızlı teren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok.

Terastan denizin kokusu...