29 / 03 / 2024

Dap Kartal satış

Dap Kartal satış

Dap Yapı’nın, Kartal projesinde geri sayım başladı. Önünde marinası bulunan ve içinden hızlı tren geçen karma projeye alıcı ve yatırımcılardan satış öncesi ön talep toplanıyor.

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Teras Kule Dap Yapı satış ofisi!

Teras Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı, Kartal'da inşa edeceği Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı...

Moment İstanbul Evleri Kartal satılık!

Moment İstanbul Evleri Kartal satılık dairelerin fiyatları 359 bin liradan başlıyor. Moment İstanbul Evleri projesinde 15 Mart'a kadar yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor...

Teras Kule Rezidans Kartal satışları!

Teras Kule Rezidans Kartal satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Teras Kule Rezidans Kartal projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirilecek...

AND Pastel Evleri Kartal satılık!

AND Pastel Evleri Kartal satılık dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Kartal Esentepe'de yer alan AND Pastel Evleri'nde 1.200 daire, mağaza ve ofis alanları olacak...

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi!

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

DKY Ada Evleri Kartal satış ofisi!

DKY Ada Evleri Kartal satış ofisi irtibat telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilecek projede 740 adet konut bulunuyor.

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi!

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. E-5'e 1,5 kilometre mesafede olan proje 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Daire Kartal satış fiyat listesi!

Daire Kartal satış fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Kartal Yalı Mahallesi'nde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 61 metrekareden başlıyor.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

AND Kartal satış fiyatları!

AND Kartal satış fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Kartal projesi Soğanlık'ta yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine inşa edilecek...

Dap Kartal satış Haberi

Dap Kartal satış

DAP Yapı’nın Patronu Ziya Yılmaz, “Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor¸ projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor” bilgisini verdi. “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. İstanbul'a gelen her turistin görmek isteyeceği insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz" dedi.

Ziya Yılmaz;

Son dönemde en seçkin projelerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde ürettik. İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırlıyoruz. 10 yıl sonra bile bu proje 1 numara olacak. 

Denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin içinden hızlı teren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok.

Terastan denizin kokusu...