19 / 04 / 2024

Dap Kartal satışları

Dap Kartal satışları

Dap Yapı’nın, Kartal projesinde geri sayım başladı. Önünde marinası bulunan ve içinden hızlı tren geçen karma projeye alıcı ve yatırımcılardan satış öncesi ön talep toplanıyor.

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

Konut satışlarına anlık bakılmamalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, konut satışlarındaki yaşanan gerilemeyi değerlendirdi. Yılmaz, bazı firmaların yaşadığı ekonomik sorunların sektör genelinde varmış gibi yansıtıldığını dile getirdi.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Kartal Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Kartal'da Royal Group tarafından hayata geçirilen Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı...

Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Prestige projesi 68 daireden meydana geliyor. Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Koşuyolu Validebağ Konakları satışları!

Emlak Konut güvenceli Koşuyolu Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. Koşuyolu Validebağ Konakları satışları ön talep olarak başladı.

Dap Teras Kule satışları başladı! 323 bin TL'den!

Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule'de ön satışlar başladı. İstanbul Kartal'da yer alan Dap Teras Kule projesinde daire fiyatları 323 bin TL'den başlıyor...

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Dap Kartal satışları Haberi

Dap Kartal satışları

DAP Yapı’nın Patronu Ziya Yılmaz, “Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor¸ projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor” bilgisini verdi. “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. İstanbul'a gelen her turistin görmek isteyeceği insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz" dedi.

Ziya Yılmaz;

Son dönemde en seçkin projelerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde ürettik. İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırlıyoruz. 10 yıl sonra bile bu proje 1 numara olacak. 

Denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin içinden hızlı teren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok.

Terastan denizin kokusu...