29 / 03 / 2024

dap kartal

dap kartal

Dap Yapı’nın, Kartal projesinde geri sayım başladı. Önünde marinası bulunan ve içinden hızlı tren geçen karma projeye alıcı ve yatırımcılardan satış öncesi ön talep toplanıyor.

Kartal Dap projesi!

Bugüne kadar bir çok konut ve ofis projesi inşa eden ve İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılan Kartal Dap projesi Kartal sahilinde yer alan çimento fabrikasına çok yakın mesafede inşa ediliyor.

Dap Yapı Kartal projesi nerede? Havadan videosu!

65 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirlen Dap Yapı Kartal projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal sahil'de yer alıyor. İçinden hızlı tren geçen Dap Yapı Kartal projesi okul, AVM, hastane, rezidans, ofis ve cami gibi birçok farklı unsuru barındırıy

Dap Teras Kule Kartal konut fiyatları!

Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Kartal Teras Kule Dap fiyatları!

Teras Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule Dap fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları!

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Teras Kule projesi, İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları 370 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule Kartal'da 120 ay sıfır faiz fırsatı!

Dap Yapı'nın İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği Teras Kule projesinde aylık 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Dap Kartal Teras Kule Evleri ödeme!

Teras Kule Evleri, İstanbul Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile yükselen proje 360 daireli olarak planlandı.

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Ankara Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

5 blok halinde inşa edilen İstmarina Kartal Evleri DAP Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Peki DAP Yapı İstmarina Kartal ne zaman teslim?

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

DAP İstmarina Kartal'da 40 ay sıfır faiz!

Dap Yapı, İstMarina'da bahara özel kampanya başlattı. Şirket kredi faizini 40 ay kendisi ödeyecek DAP Yapı, Kartal'da hayata geçireceği İstMarina projesi için bahar kampanyası başlattı..

DAP Yapı İstmarina Kartal örnek daire!

DAP Yapı İstmarina Kartal örnek daire görsellerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen İstmarina Kartal projesi 5 blok halinde inşa ediliyor...

Dap Yapı İstmarina Kartal telefon!

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen İstmarina Konutları 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Dap Yapı İstmarina Kartal telefon numarası haberimizde bulunuyor.

dap kartal Haberi

dap kartal

DAP Yapı’nın Patronu Ziya Yılmaz, “Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor¸ projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor” bilgisini verdi. “İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz. İstanbul'a gelen her turistin görmek isteyeceği insanların saatlerce durup seyredebileceği, bir eser olsun istiyoruz" dedi.

Ziya Yılmaz;

Son dönemde en seçkin projelerimizi Kartal-Maltepe bölgesinde ürettik. İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırlıyoruz. 10 yıl sonra bile bu proje 1 numara olacak. 

Denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin içinden hızlı teren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok.

Terastan denizin kokusu...