16 / 04 / 2024

Dap Yapı yeni konut projesi

Dap Yapı yeni konut projesi

Ünlü Şef Arda Türkmen, 15 Mayıs Pazar günü özel tarifleri ve sunumuyla DAP Yapı’da kaçırılmayacak bir lezzet şöleni hazırlıyor. Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Dap Yapı Pendik projesi için Polisan Holding ile anlaşmaya vardı!

DAP Yapı, Polisan Holding A.Ş. iştiraki, Polisan Yapı mülkiyetinde takribi 175 bin metrekare arazisinin kat karşılığı inşaatı için anlaşmaya vardı.

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı İstmarina projesiyle Dubai CitysCape Global 2014'e katıldı. Türkiye'de görüşmek üzere rezervasyonların alındığı projenin 3'te 2'si satıldı. Proje Kartal'da hayata geçiriliyor.Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje daha geliyor.

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Yeni Levent detayları!

Dap Yapı'ı çok konuşulacak projenin detaylarını açıkladı . Dap Yapı, Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçti. Peki Yeni Levent projesinde yer alan konutların detayları neler İşte Yeni Levent projesinin detayları...

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Dap Yapı yeni konut projesi Haberi

Dap Yapı yeni konut projesi

DAP Yapı’nın Maltepe’de bulunan Yeni Projeler Tanıtım Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Ünlü Şef Arda Türkmen, kendine özgü yemek tarifleri ile misafirlere lezzet dolu bir Pazar günü yaşatacak. 


Yeni projeler, özel fiyatlar, sürpriz lezzetler

DAP Yapı’nın yeni projelerinin lansman öncesi fiyatlarla satışa sunulacağı etkinlikte 11.00-17.00 saatleri arasında kurulan ve ünlü şef Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor. 


Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, güncel ve yeni projelerini tanıtıyor. Satışı devam eden ve henüz lanse edilmemiş projelerin çok özel fiyatlarla ile sunulacağı etkinlik lezzet serüvenine dönüşüyor.  



Ayrıntılı bilgi için: 444 9 327

Web: