28 / 03 / 2024

dap yapı yeni projeleri

dap yapı yeni projeleri

Dap Holding 2017 yılına 4 milyar lira yatırım yapacağı 4 yeni projeyle giriyor. Dap’ın Kartal, Beykoz, Validebağ ve Maslak’taki proje çalışmaları sürerken, mevcut projelerde ise 3 bin 500 kişi çalışıyor

Arda Türkmen 15 Mayıs'ta Dap Yapı'da!

Ünlü Şef Arda Türkmen, 15 Mayıs Pazar günü özel tarifleri ve sunumuyla DAP Yapı’da kaçırılmayacak bir lezzet şöleni hazırlıyor. Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.

DAP Yapı 1999'dan bu yana 24 projeye imza attı!

Sahibi olduğu DAP Yapı ile mimari konseptleri kendine ait farklı projelere imza atan Ziya Yılmaz, Pendik'te yeni bir projeye başlamak niyetinde olduğunu söyledi. DAP Yapı 1999 yılından bu yana 24 projeye imza attı.

Kentsel dönüşüm süreci yavaş ilerliyor!

Kentsel dönüşüm için kolları sıvayan Dap Yapı, Ünalan, Balmumcu ve Kasımpaşa'yı radarına aldı. Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Süreç yavaş ilerliyor. Geliştiricilerin desteklenmesi lazım" diye konuştu.

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

Dap Yapı' nın yeni projeleri petek ve adam figürlerine benzeyecek!

Kartal'da İstMarina projesini hayata geçiren Dap Yapı, projenin çevresinin de gelişimi için 30 milyon liralık yatırım yaparken, yeni projelere de odaklanıyor. Dap Yapı, yeni projelerinde petek ve adam figürlerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Dap Vadisi’nin yüzde 80’i satıldı!

İstMarina projesinin bulunduğu Kartal sahil hattının yol ve alt yapısına 30 milyon lira harcayan Dap Yapı, yeni yıla Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projeyle giriyor

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yatırım planlıyor!

Projeleriyle adından söz ettiren DAP Yapı, 2015 yılı için 700 milyon liralık yeni yatırım planlıyor. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geliştirdikleri projelere ilişkin bilgiler verdi.

DAP Yapı 2015'te 700 milyon TL'lik 3 projeye başlayacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje!

Dap Yapı İstmarina projesiyle Dubai CitysCape Global 2014'e katıldı. Türkiye'de görüşmek üzere rezervasyonların alındığı projenin 3'te 2'si satıldı. Proje Kartal'da hayata geçiriliyor.Dap Yapı'dan İstanbul'a en az 3 yeni proje daha geliyor.

Ziya Yılmaz: Faizlerdeki düşüşler konut alımını canlandırıyor!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da Taksim, Çağlayan, Kartal ve Maltepe'de hayata geçirilecek rezidans ve home ofis projelerine toplam 3 milyar liralık yatırım yapacaklarını ancak faizlerin sektörün en önemli sorunu olduğu söyledi...

Dap Yapı 4 yılda 5 projeyi hayata geçirdi!

İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi.

Dap Yapı basın toplantısı 25 Haziran'da!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde yeni projelerin detaylarının aktarılacağı, sektörün değerlendirileceği, devam eden projeler hakkında bilgilerin verileceği basın toplantısı 25 Haziran 2014 tarihinde düzenlenecek...

Ziya Yılmaz: Bu yıl 5 yeni proje hayata geçireceğiz!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ile yaptığı röportaja yer verdi. Ziya Yılmaz " Şu anda devam eden 9 projemiz var. 5 de üzerinde çalıştığımız proje söz konusu" dedi...

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı Pendik geliyor! DAP Yapı'dan Polisan Holding arazisine bin konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 82 milyon 11 bin 328 TL bedelle hayata geçirilecek olan projede bin adet konut ve 100 adet dükkan yer alacak.

Dap Yeni Levent detayları!

Dap Yapı'ı çok konuşulacak projenin detaylarını açıkladı . Dap Yapı, Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçti. Peki Yeni Levent projesinde yer alan konutların detayları neler İşte Yeni Levent projesinin detayları...

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

dap yapı yeni projeleri Haberi

dap yapı yeni projeleri

Dap Holding 2017 yılına 4 milyar lira yatırım yapacağı 4 yeni projeyle giriyor. Dap’ın Kartal, Beykoz, Validebağ ve Maslak’taki proje çalışmaları sürerken, mevcut projelerde ise 3 bin 500 kişi çalışıyor


2017’ye hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Dap Holding, İstanbul’un iki yakasında 4 yeni projeye başlıyor. Toplam 4 milyar liralık yeni yatırımı hayata geçireceklerini belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Beykoz’da yapacağımız projeye 1 milyar lira, Maslak’taki projeye 1.5 milyar lira, Kartal’daki projeye 500 milyon lira, emlak konut ihalesinden aldığımız proje olan Validebağ’daki araziye ise 1 milyar lira yatıracağız. Biz daha bu ülke için çok çalışacağız” dedi. Merakla beklenen Validebağ arazisi için projelerin çalışıldığı bilgisini veren Yılmaz, birkaç ay sonra ise ruhsat alacaklarını söyledi. 


‘Çılgın projeler...’

Kartal’da yükselecek ‘Teras Kule’ projeleriyle...