26 / 04 / 2024

Dato Vanişvili

Dato Vanişvili

Güney Osetya bölgesinde yaşayan Vanişvili sıradışı bir olayla karşılaştı. Vanişvili, birkaç gün ayrıldığı evinden geri döndüğünde evinin bir başka ülkenin sınırları içerisinde kaldığını öğrendi.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM'de yarın Harika Çikolata Kaplamalı Karamelli Bisküvili Bar 4x40 gr 21,50 TL. Tadelle Gofret 5x35 gr 32,50 TL, Nestle Damak Sütlü Çikolata 70 gr 29,50 TL birçok gıdada indirimli ürünler sunulmaktadır.

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

Saifuddin Abdullah'tan Kanal İstanbul yorumu!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Malezya Dışişleri Bakanı Dato' Sri Saifuddin Abdullah Kanal İstanbul projesi hakkında konuştu.

Vaniköy’deki caminin ikizi Bursa'da inşa edilmiş!

1665 yılında Vaniköy Camisi’ni inşa ettiren Vani Mehmed Efendi, 1674 yılında da Bursa Kestel’de benzer bir cami inşa ettirmiş. İki caminin de mimarı yapıları ve yapı malzemeleri birbirinin aynısı. Peki Kestel’deki cami, Vaniköy Camisi’nin kaderini yaşayacak mı?

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Tiflis Havalimanı'nın yeni etabı açıldı!

Tiflis Şota Rustaveli Uluslararası Havalimanı'nda inşa edilen yeni etabın açılışı yapıldı. ürcistan Başbakanı Kvirikaşvili: "Yeni terminal faaliyete geçtikten sonra Tiflis Uluslararası Havaalanı yılda 4 milyon yolcuya hizmet edecektir" dedi.

82 yaşındaki Dato Vanişvili'nin evinin yer aldığı ülke değişti!

Güney Osetya bölgesinde yaşayan Vanişvili sıradışı bir olayla karşılaştı. Vanişvili, birkaç gün ayrıldığı evinden geri döndüğünde evinin bir başka ülkenin sınırları içerisinde kaldığını öğrendi.

Avrasya Tüneli, İpek Yolu'na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Avrasya Tüneli İpek Yolu’na ivme kazandıracak!

Gürcistan Başbakanı Kvirikaşvili “Türkiye ve Gürcistan’ın amacı, partnerlerimizle tarihi İpek Yolu’nu canlandırmaktır. Avrasya Tüneli, tarihi İpek Yolu’nun canlandırılmasına bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Dato Vanişvili Haberi

Dato Vanişvili

Gürcistan'ın Güney Osetya bölgesinde yaşayan 82 yaşındaki Dato Vanişvili, birkaç günlük aradan sonra döndüğü evinin bir başka ülke sınırları içerisinde kaldığını öğrenince şaşkına döndü. İlginç olayın nedeni, Rusya'nın Gürcistan'ın Osetya bölgesindeki sınır çizgisini değiştirmesi...


Ntv'de yer alan habere göre, birkaç günlük aradan sonra evine dönen Dato Vanişvili, evinin etrafında dikenli teller ve kendisine evlerinin başka bir ülke sınırları içerisinde kaldığını söyleyen Rus askerleriyle karşılaştı. Vanişvili gibi, bölgedeki diğer birçok Gürcünün evleri ve tarlaları da Rus ordusunun belirlediği yeni sınırın diğer tarafında kaldı.


Sınırın her hafta Rusya lehine ilerlediğini söyleyen bölge halkı, topraklarının işgal edildiğini belirtiyor. Güney Osetya bölgesinde Gürcistan ve Rusya arasındaki çatışmanın ardından "Yönetimsel sınır çizgisi" adlı bir bölge yer alıyor. Ancak sınırın çizgileri çok da net değil. Bazı uzmanlara...