29 / 03 / 2024

David Beckham eşi

David Beckham eşi

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede konut siteleri yönetim gerçeği" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nda deprem gerçeği konuşulacak! 

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 38. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Değişmeyen Gündem: Deprem Gerçeği’ başlığı altında online olarak 17 Kasım'da gerçekleştirecek.

Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği!

Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengin, deprem gerçeğini kaleme aldı. Bengin, "Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği" dedi.

Pelin Karahan ve eşi yeni evine taşındı!

Bir süredir Avrupa Yakası'nda ev arayan oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Anadolu Yakası'nda kalma kararı aldı. 

İnşaat şirketleri kritik eşiği aştı!

Uzun yıllar Türk şirketleri için 1 milyar en kritik eşikti. Limak İnşaat, enka İnşaat gibi şirketler bu kritik eşiği geçti...

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

DÇT Demir Çelik Fabrikası yok olmanın eşiğinde!

İki kardeş arasındaki kavga, İstanbul Arnavutköy’deki 200 milyon lira cirolu DÇT Demir Çelik Fabrikası’nı yok olmanın eşiğine getirdi.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

David Beckham eşi Haberi

David Beckham eşi

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham eşi Victoria Beckham için 7 milyon sterline ada satın aldı. 


18 yıldır evli olan çiftin 20 yıldır tanışmaları nedeniyle satın alınan Karayipler'deki Bird Cay Adası'nın Victoria Beckham'a hediye edildiği iddia edildi. 






İngiliz yıldız, İngiliz basının yer alan bu haberin gerçeği yansıtmadığını...