28 / 03 / 2024

DD Mortgage konut kredisi faiz oranları

DD Mortgage konut kredisi faiz oranları

DD Mortgage, klasik standart konut kredisi faiz oranını 3-180 ay vade aralığında 0.06 puanlık indirimle, yüzde 1.04’den yüzde 0.98’e düşürdü. DD Mortgage’da 10 yıl Vadeli Konut Kredisinin Faiz Oranı yüzde 0.98.

DD Mortgage konut kredisi faiz oranlarını arttırdı!

Konut kredisi faiz oranalrında artış görüldü. KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre bankanın aldığı artış kararıyla 36-180 ay vade aralığında kredi oranları 0.02 puan arttı.

DD Mortgage konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Kredi Pazari.com' un verdiği bilgilere göre bankanın klasik standart konut kredisi faiz oranı 120 ay vadede yüzde 0.86’dan % 0.91’ e yükseldi....

ABD'de mortgage başvuruları geçen haftaya oranla yükselişte!

Amerika'da yapılan ve 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) olarak bilinen  ortalama faiz oranı geçen haftaya oranla yüzde 7,02'ye düşerken, mortgage başvuruları da yüzde 9,7 yükseliş yaşadığı kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

ABD'de konut piyasasına mortgage ve stok baskısı!

ABD Merkez Bankasının (Fed) bir önceki sene para politikasını agresif bir biçimde sıkılaştırmaya başlaması sonrasında yükselen konut kredisi (mortgage) faiz oranları ile düşük konut arzı, 2023 yılında durgun konut piyasasına sebep oldu.

Mortgage oranları düştü, Birleşik Krallık konut piyasası rahatladı!

Birleşik Krallık'ta konut piyasasında yaşanan gerileme, mortgage oranlarındaki düşüşün talebi desteklemesinin bir sonucu olarak geçtiğimiz ay hafifleme işaretleri göstermişti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseliş kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage faizleri düşerken, başvurularda yükseldi

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 7,61'e düşerken, mortgage için yapılan başvurularda artış olduğu açıklandı. Mortgage başvuruları ile ilgili haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage faizleri 7 hafta sonra ilk defa geriledi!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı 7 haftalık yükselişten sonra ilk defa gerileme gösterirken mortgage başvuruları da düşüş göstermeyi sürdürdü.

ABD'de mortgage faizleri rekor tazeledi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,67 ile 2000 yılından bu yana en yüksek seviyesine yükselerek, rekor tazeledi.

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,41 seviyesi ile Aralık 2000 yılından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

ABD’de mortgage başvuruları artıyor! Geçen haftaya göre yüzde 5,4 arttı!

Amerika’da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,31'e oranında arttı. Ayrıca, mortgage başvuruları yüzde 5,4 oranında artış kaydetti.

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

DD Mortgage konut kredisi faiz oranları Haberi

DD Mortgage konut kredisi faiz oranları

Mayıs ayı son haftasında 3-180 ay vade aralığındaki konut kredisi faiz oranları 0.02 puan düşüren DD Mortgage, Haziran ayında aldığı yeni bir kararla oranlarında yeniden indrime gittiğini duyurdu.


Banka, klasik standart konut kredisi faiz oranını 3-180 ay vade aralığında 0.06 puanlık indirimle, yüzde 1.04’den yüzde 0.98’e düşürdü.


120 Ay Vadeli Klasik Standart Konut Kredisinin Faizi 5 bin TL Azaldı


KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranını yüzde 1.04’den yüzde 0.98’e düşüren bankanın aylık kredi taksitleri konut kredisi hesaplama yapıldığında 1.463 TL’den 1.421 TL’ye düştü. Toplamda ödenecek faiz ise 5 bin TL azaldı.


120 Ay Vadeli Klasik Avantajlı Konut Kredisi Faiz Oranı yüzde 0.96


Banka, klasik avantajlı konut kredisi faiz oranında da indirime gitti. 3-180 ay vade aralığındaki oranlar yüzde 0.96’ya...