20 / 04 / 2024

Decovita en beyaz sırlı porselen karo

Decovita en beyaz sırlı porselen karo

Decovita, Tasarım ve İnovasyon Merkezindeki 35 kişilik uzman kadrosu ile yürüttüğü özgün Ar - Ge çalışmaları sonucunda, Dünyanın En Beyaz Sırlı Porselen Karosunu üretti.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Migros'ta Komili ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL’ye, takım çantası 80,90 TL’ye düştü!

En çok tercih edilen zincir marketlerden Migros, yeni haftaya yeni indirimleriyle girecek. Bu kapsamda, Migros’ta ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL’ye, takım çantası 80,90 TL’ye düştü. İşte 21 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

İşte Arçelik çamaşır makinelerinin en ucuz adresleri! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Arçelik'in kapasitesi 6, 7, 8, 9, 10 ve 12 kilogram olan çamaşır makinesi modelleri her ihtiyaca cevap veriyor.  Peki, Arçelik çamaşır makineleri en ucuz nerede satılıyor?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

İşte Arçelik bulaşık makinelerinde en uygun fiyatlar! 2 Nisan 2023 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Arçelik, bulaşık makinesi kategorisinde de ürünleriyle öne çıkmayı başarıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 4 programlı Arçelik bulaşık makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Decovita en beyaz sırlı porselen karo Haberi

Decovita en beyaz sırlı porselen karo

Büyük ebat rektefiyeli parlatılmış sırlı porselen ve teknik porselen karo üreten Decovita, Tasarım ve İnovasyon Merkezindeki 35 kişilik uzman kadrosu ve yerli - yabancı iş birlikleriyle beraber gerçekleştirdiği özgün Ar - Ge çalışmaları sonucunda, Dünyanın En Beyaz Sırlı Porselen Karosunu Türkiye’de kurulu fabrikasında üretmeyi başardı.


Geçtiğimiz yıl Bilecik’teki Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde son teknoloji kullanarak kurduğu fabrikasında, 76 ülkeden 1861 çeşit doğal taş desenini kaliteli seramikle buluşturan Decovita Seramik’in, dünyanın en beyaz seramiğini üretme çalışmaları başarıyla sonuçlandı. Üretim teknolojisi gereği 1200 dereceler gibi yüksek sıcaklıklarda pişirilen sırlı porselen karolarda, bugüne kadar maksimum beyazlık değeri (L), 92 - 93 birimi geçemiyordu. Ancak Decovita Ar - Ge ve inovasyon uzmanları, üniversite ve tedarikçilerle yürüttükleri uzun soluklu çalışmalar neticesinde, beyazlık değeri 95 birim...