29 / 03 / 2024

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi açıldı!

Dedeman Gümbet Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Dedeman Levent Oteli Şubesi bugün Şişli'de açıldı.

Dedeman Erbil Otel'in yeni yatırımcısı Mihtap Group Company!

Dedeman Grup bünyesinde yer alan CA-BA İnşaat tarafından açılan Dedeman Erbil Oteli'nin yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu.

Dedeman Tokat açılış için gün sayıyor!

Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gaziantep Dedeman Oteli'nin satışı için suç duyurusu!

Gaziantep Dedeman Oteli’ni satın alan Bankpozitif, 15 milyon Euro’luk icra şokuyla karşılaştı. Banka tapu kayıtlarında tahrifat yapılarak kendilerine ödeme emri çıkarıldığını belirterek savcılık ve bakanlığa suç duyurusunda bulundu.

Rize Dedeman Oteli'nin yerine modern bir otel yapılacak!

Kapısına kilit vurulan Rize Dedeman Oteli'nin yıkılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Cengiz İnşaat, kısa bir süre sonra eski oteli yıkarak Rize'ye ve bölgeye yakışan çok daha modern yıldızlı bir otel inşa edecek.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Dedeman'dan Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması!

Dedeman Grubu, Dedeman İstanbul Oteli'nin satıldığına dair Para Dergisi'nde çıkan ilişkin habere ilişkin açıklama yaptı. İşte Dedeman Grubu'nun Dedeman Gayrettepe Oteli açıklaması...

Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Dedeman Holding, Antalya Dedeman ve Kapadokya Dedeman otelinden sonra Gayrettepe'de kurulu olan Dedeman'ın sembol oteli Dedeman İstanbul satılığa çıkardı.

Park Dedeman Bostancı hizmete açıldı!

Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek olan otel 110 superior odada hizmet verecek.

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi Haberi

Dedeman Bostancı Oteli Şubesi

Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi, Nadir Kadakal tarafından 2 milyon 160 bin TL'lik sermaye ile 29 Mart'ta açıldı. Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi iş konusu; Yurt içinde veya dışında'turizm hizmeti'kapsamına giren tüm konularda her türlü yatırımları yapmak ve turizm sektörüne dahil her alanda faaliyet göstermek


Dedeman Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi Dedeman Bostancı Oteli Şubesi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Değirmenyolu Caddesi, Dere Sokak,...