26 / 04 / 2024

Değirmen Hayvan Çiftliği

Değirmen Hayvan Çiftliği

T.C. Silivri 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Silivri ilçesi Değirmenköy civarındaki Değirmen Hayvan Çiftliği'ni 960 bin 220 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

Atatürk Orman Çiftliği’nde rezidansa geçit verilmedi! Yargı imar değişikliğini iptal etti! 

Atatürk Orman Çiftliği, Çimento Fabrikası alanında Limak tarafından rezidans ve ticaret merkezi yapmasına imkan tanınan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından uygulanan imar planı değişikliği mahkemeden döndü. 

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Atatürk Orman Çiftliği'nin arazi varlığı 382 dekar azaldı!

Atatürk Orman Çiftliği arazisi son 20 senede 382 dekar azalarak 33 bin 105 dekara kadar düştü. 2002'de 33 bin 487 dekar arazi varlığına sahip olan AOÇ, varlığının 382 dekarını kaybetmiş oldu...

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliğinde son durum!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yargıya taşıdığı Atatürk Orman Çiftliği’ni yapılaşmaya açan plan değişikliğine mahkemeden ikinci defa dur kararı geldi.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki arazilerin ihale işlemleri TBMM'de!

Atatürk Orman Çiftliği'nde bulunan bazı arazilere yönelik ihale işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Atatürk Orman Çiftliği arazisi 158 dekar daha küçüldü!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne emaneti Ankara’daki Atatürk Orman Çiftliği’ndeki (AOÇ) kıyım Sayıştay raporlarıyla ortaya çıktı. 1925 yılında kurulan, 1937'de ‘korunması’ şartıyla Hazine’ye bağışlanan AOÇ arazisinin yarıya yakını kaybedildi.

Doğal sit alanlarına bungalov ve balık çiftliği yasağı getirildi!

Doğal sitlerin ‘nitelikli doğal koruma alanlarında’ belirli kriterlerin yerine getirilmesi amacıyla bungalov ve balık çiftliği yapımına izin verilmişti. Ancak son karar ile hem bungalov yapımı hem de balık çiftliklerinin yapımı yasaklandı.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Değirmen Hayvan Çiftliği Haberi

Değirmen Hayvan Çiftliği

Verilen ilan şöyle;


T.C. SİLİVRİ 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN GAYRİMENKULÜN SATIŞ İLANI

2012/37 TALİMAT

Hacizli/ipotekli olup, satışına karar alman taşınmazın cinsi, evsafı ve kıymeti;

TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: İstanbul ili Silivri ilçesi Değirmenköy köyü Camicivan mevkii 2634 parselde kayıtlı 5.200,00 m2 yüzölçümünde betonarme iki katlı lojman bir katlı kümes ve tarlası.

Aşağıdaki koşullarda satılacaktır.

İMAR DURUMU: Silivri Belediye Başkanlığı’nın 03/02/2012 tarih ve 817 sayılı yazılarında İstanbul ili Silivri ilçesi Değirmenköy Mahallesi 2634 parsel, 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni planında tarımsal niteliği korunacak alanda kalmakta olup 775 sayılı gecekondu kanununa tabi yerlerden olmayan parsele ait 1/5000 ölçekli Nâzım imar planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bulunmamaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/100.000 ölçekli İstanbul Çevre düzeni planı içerisinde tarımsal niteliği korunacak alan olarak planlanmıştır. Bu alanlarda tarımsal amaçlı...