28 / 03 / 2024

Dekar Yapı Beylikdüzü ödeme koşulları

Dekar Yapı Beylikdüzü ödeme koşulları

Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesinde satışlar yıl içinde başlayacak. 400 bağımsız bölümden meydana gelecek olan Dekar Yapı Beylikdüzü projesi 78 dönüm arazi üzerinde yükselecek.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Dekar Asmalı Hayat'ın yüzde 85'i satıldı!

Dekar Yapı, Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat projesiyle dikkat çekti. Yüzde 85'inin satıldığı projede ilk etap teslimleri yapıldı.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü güncel fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü güncel fiyatları 870 bin 620 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde 244 bahçeli ev yer alıyor...

Dekar Yapı Beylikdüzü ödeme koşulları Haberi

Dekar Yapı Beylikdüzü ödeme koşulları

Dekar Yapı yeni projesini İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edecek. 78 dönüm arazi üzerinde yükselecek olan Dekar Yapı Beylikdüzü'nde yaklaşık 400 bağımsız bölüm olacak. 


Şu an detayların netleşmediği Dekar Yapı Beylikdüzü projesi Asmalı Bahçeler satışa çıkmadan çıkacaktı. Ancak projenin yıl içinde satışa çıkması düşünülüyor. 


Dekar Yapı 2014'te Çengelköy'deki Bahçeli Vadi projesini tamamlamış ve 2014 yılı Nisan ayında Asmalı Sokaklar ve Kasım ayında ise Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçirmişti. 


Dekar Yapı iletişim

Telefon: 0212 850 54 00 

http://www.dekaryapi.com/

Kübra...