20 / 04 / 2024

Dekon Luna projesi nerede

Dekon Luna projesi nerede

Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde yepyeni bir proje hayata geçiriyor. Dekon Luna projesinde ön talep toplanıyor.

Luna Dragos konut projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim fırsatı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 689 konut, 55 adet ise ticari ünite hayata geçecek. İşte detaylar...

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Ümraniye Dekon Luna fiyat 2018!

2019 Ağustos ayında teslim edilmesi hedeflenen Dekon Luna Evleri'nde peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor..

Dekon Luna 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Dekon İnşaat tarafından, İstanbul Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen Dekon Luna projesinde satışlar devam ediyor. Dekon Luna'da 3410 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Dekon Luna güncel fiyat listesi 2017!

Dekon Luna güncel fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 315 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Dekon Luna fiyat listesi!

2019 yılında teslim edilecek olan Dekon Luna fiyat listesi 315 bin TL'den başlıyor. Proje 90 adet daireden meydana geliyor.

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında hayata geçirdiği Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon Senkron Evleri'nde 36 ay 0 faiz!

Dekon Senkron projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ve cazip ödeme seçenekleri bulunuyor...

Ataşehir Dekon Senkron fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Ataşehir Dekon Senkron projesi 168 daire ve 9 adet ticari alandan meydana geliyor. Ataşehir Dekon Senkron fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Dekon Luna projesi nerede Haberi

Dekon Luna projesi nerede

Dekon İnşaat imzasıyla İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Dekon Luna projesi zemin + 14 kat ve 90 daireden meydana gelecek. 


Tek blok olarak yükselecek olan Dekon Luna projesinde açık havuz, kapalı otopark ve  balkonlu daire opsiyonu bulunuyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon satılık daire alternatiflerinin yer alacağı Dekon Luna projesindeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Dekon Luna projesinde ön satış dönemine özel yüzde 5 peşinat vererek + yüzde 5 indirim veya peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 5 indirim ile ödemeler yapılabiliyor. 


Dekon Luna görselleri:







Dekon İnşaat hakkında:

2005 yılında İstanbul'da kurulan Dekon İnşaat, bugüne kadar yaklaşık 3 bin konut teslim etti. Cevdet Erdem'in yönetim kurulu başkanlığında kurulan...