23 / 04 / 2024

Dekon Senkron Projesi

Dekon Senkron Projesi

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon Senkron'da ön satışlar başladı! 394 bin TL'ye!

İstanbul Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen Dekon Senkron'da daireler 394 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışta..

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart'ta!

Dekon Senkron Ataşehir'in lansmanı 9 Mart 2017 tarihinde yapılacak. Ön satışların başladığı Dekon Senkron projesi Mart 2019'da teslim ediliyor...

Senkron Beytepe projesi resmen başlıyor! Başkente 428 yeni konut geliyor!

Senkron Beytepe projesi için start verildi. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Senkron Beytepe projesinde 428 konut yer alacak.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Dekon Luna ne zaman teslim?

Dekon Luna projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşa ediliyor. Peki Dekon Luna ne zaman teslim edilecek?

Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabında yaşam başladı!

Dekon İnşaat, Bağdat Caddesi’nin site konseptli projesi Dekon Suadiye Ametist’in 2. etabını da teslim etti.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon Senkron daire teslimleri!

Dekon Senkron Evleri İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dekon Senkron daire teslimleri ne zaman?

Dekon Senkron Evleri'nde 36 ay 0 faiz!

Dekon Senkron projesi Dekon İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ve cazip ödeme seçenekleri bulunuyor...

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları!

Dekon Senkron 2017 güncel fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Konut ve ticaret alanları bulunan Dekon Senkron Evleri'nde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Ataşehir Dekon Senkron fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Ataşehir Dekon Senkron projesi 168 daire ve 9 adet ticari alandan meydana geliyor. Ataşehir Dekon Senkron fiyatları 450 bin TL'den başlıyor.

Dekon Luna Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim sağlanan Ümraniye Dekon Luna projesi 90 adet daireden meydana geliyor. Dekon Luna Evleri satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Dekon Senkron Projesi Haberi

Dekon Senkron Projesi

Dekon İnşaat, üç farklı projesiyle, farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor. Dekon İnşaat tarafından yapımı tamamlanan ve oturumun başladığı Dekon Suadiye Ametist’in yanı sıra, 2019 yılında teslim edilecek Dekon Senkron ve Dekon Luna da gerek yatırım, gerekse oturmak için konut arayanları bekliyor.


1-Dekon Suadiye Ametist Bağdat Caddesi’nin Nadir Site Projelerinden

Bağdat Caddesi’nin nadir site konseptli projelerinden olan Dekon Suadiye Ametist’in en büyük özelliği olan eşsiz deniz manzarasının yanı sıra, jakuzili açık yüzme havuzu, spor salonu, kafesi, zen bahçesi, çocuk oyun odası ve parkı, çok amaçlı spor alanları, iki katlı kapalı otoparkı, 24 saat güvenliği, sanat galerisi ve toplantı salonu daire sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Bağdat Caddesi’ne 350 metre mesafede bulunan Dekon Suadiye Ametist, metro durağı, Marmaray istasyonu ve İDO İskelesi...