19 / 04 / 2024

Dekon Senkron satılık daire

Dekon Senkron satılık daire

Dekon Senkron’un yeni ödeme planı açıklandı. Metrekare birim fiyatı bir ay içerisinde 4.800 TL’den 6.500 TL’ye çıkan projede peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. 36 ay vadede ise faiz alınmıyor.

Dekon Senkron'da talep gün geçtikçe artıyor!

İhalenin gerçekleşmesiyle Merkez Bankası’nın İstanbul Finans Merkezi’ne gelmesinin kesinleşmesi gözleri Dekon Senkron’a çevirdi.

Dekon Senkron’un yarısı satıldı!

Dekon İnşaat tarafından inşa edilen Dekon Senkron’da lansman indirimi kısa süre içerisinde sona eriyor. Yüzde 40’ı satılan projede avantajlı fiyatlara daire satın almak isteyenlerin 25 Nisan’a kadar irtibata geçmesi gerekiyor.

Dekon Luna Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim sağlanan Ümraniye Dekon Luna projesi 90 adet daireden meydana geliyor. Dekon Luna Evleri satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şerifali Dekon Luna satılık daire!

Toplam 90 adet daireden meydana gelen Dekon Luna projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim uygulanıyor. Şerifali Dekon Luna satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Modda Senkron Ümraniye satılık daire!

Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Modda Senkron projesi 168 adet daire ve mağazalardan meydana geliyor. Modda Senkron Ümraniye satılık daire satışları yakın zamanda başlayacak.

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık!

Dekon İnşaat Dekon Suadiye Ametist satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. 3 blok halinde inşa edilen projede banka kredisi kullanıldığında 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataşehir Dekon Plus satılık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirilen Ataşehir Dekon Plus satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Dekon İnşaat Dekon Silva satılık daire! 30 ay vade farksız!

Dekon İnşaat Dekon Silva satılık daire fiyatları 147 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Çekmeköy'de inşa ediliyor olan Dekon Silva'da 30 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Dekon Silva Çekmeköy satılık!

Dekon Silva Çekmeköy satılık konut fiyatları 147 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dekon Silva Çekmeköy projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla banka kredili olarak ya da 30 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Çekmeköy Dekon Silva satılık!

Çekmeköy Dekon Silva satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar minimum 147 bin TL'den başlayarak 688 bin TL'ye kadar yükseliyor. Dekon Silva projesinde teslimler 2015 yılında yapılacak...

Dekon Silva Çekmeköy satılık!

Dekon Silva Çekmeköy satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak tasarlandı

Dekon İnşaat Dekon Silva satılık daire!

Dekon İnşaat Dekon Silva satılık daire fiyatları minimum 142 bin 925 bin TL'den başlayarak değişiyor. Dekon İnşaat Dekon Silva 'nın ödemelerinde banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılabiliyor...

Hayat Meritlife satılık daire!

Dekon İnşaat imzasıyla inşa edilen Hayat Meritlife projesinde yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen Hayat Meritlife satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Hayat Meritlife satılık daire!

Dekon İnşaat tarafından yükselen Hayat Meritlife satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor...

Hayat Meritlife satılık!

Dekon İnşaat girişimi ile hayata geçirilen Hayat Meritlife satılık daire fiyatları 2+1'ler için minimum 335 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Dekon Senkron satılık daire Haberi

Dekon Senkron satılık daire

Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yükselen Dekon Senkron, 63 ile 109 metrekare arasında değişen büyüklükleri, hem konut, hem ev-ofis olarak kullanılabilmesi, proje kapsamında yer alan ticari alanları, geniş balkonları ve vaat ettiği yaşam kalitesiyle ile yoğun talep görüyor.


Peşin Ödemede Yüzde 10 İndirim

Finans Merkezi’nin içinde, değerli konumu ve farklı daire seçenekleriyle her türlü ihtiyaca cevap veren Dekon Senkron’da, 4.800 TL olan metrekare birim fiyatı lansman döneminin sona ermesiyle birlikte 6.500 TL’ye çıktı. Yeni ödeme planı kapsamında, peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılırken, 36 ay vadede faiz alınmıyor. Yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan 17 katlı projede, 1+1 ve 2+1 168 dairenin yanı sıra, 10 adet de ticari ünite bulunuyor.


Dekon Senkron’da 200 araçlık kapalı otopark alanı, açık havuz, spor salonu,...