26 / 04 / 2024

Demet Akalın nereye taşınıyor

Demet Akalın nereye taşınıyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un işleri dolayısıyla Hadımköy'e taşınmıştı. Akalın'ın Göktürk’ten ev aramaya başladığı söylenmişti. Ancak ünlü şarkıcı Göktürk'e taşınmak yerine Beykoz Acarkent'teki evine dönmeye karar verdi.

Demet Akalın Hadımköy'den yıllık 20 bin TL'ye ev kiraladı!

Demet Akalın, Hadımköy’e taşınıyor. Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Altın alacaklar dikkat! Altında rekor tahmin. O banka tarih verdi

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Ünlü bir banka tarafından altın fiyatları hakkında flaş bir tarih verildi.

Yerli yatırımcı parasını nereye yatırıyor? İşte 15,7 trilyon liralık finansal varlığın kalem kalem dağılımı…

Yerli yatırımcıların finansal varlığı 2023 yılının ilk 3 ayında yüzde 9 oranında arttı. Böylece yeri yatırımcıların finansal varlıkları 16 trilyon liraya dayanırken, aynı dönemde yabancı yatırımcıların finansal varlığının ise yüzde 2,9 oranında gerilediği dikkat çekti.

Altın, borsa, dolar, euro… Bu hafta en çok hangisi kazandırdı?

Borsa, altın, dolar, euro… Bu hafta parasını nereye yatıran kazandı? Borsada en fazla kazandıran hangi hisse oldu? İşte 6 Mart haftasında en çok kazandıran yatırım araçları…

Deprem bölgesinde kalıcı konutlar nereye yapılacak? Bakan Karaismailoğlu tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi Adıyaman'da son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bakan Karaismailoğlu ayrıca kalıcı konutların nereye yapılacağını da açıkladı...

Döviz mevduatlarında ‘şok’ düşüş! Dövizden kaçan kaçana! Yatırımcı parasını nereye yatırıyor?

Döviz kurlarının yatay seyri nedeniyle döviz mevduat hesapları erimeye devam ediyor. Sadece bir haftada yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı yaklaşık 2 milyar dolar civarında eridi. En fazla ise gerçek kişilerin döviz mevduatlarında düşüş gözlendi.

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

2023 yılında küçük yatırımcılar parasını nereye yatırsın? En cazip yatırım aracı hangisi?

Faiz getirisi düşük, döviz kurları yatay seyirde. Borsa İstanbul ise son 12 gün içerisinde düşüş trendinde. Peki yatırımcının yeni adresi neresi olacak? İşte o sorunun yanıtı

Dolar, euro, borsa! Bu hafta parasını nereye yatıran kazandı?

Yatırımcılar için zorlu bir hafta daha geride kaldı. Çin’in kapılarını açması ve Amerika Birleşik Devletleri’nde açıklanan enflasyon rakamlarının pozitif gelmesiyle hem yurt içi hem de küresel piyasalardaki yatırım araçlarında önemli gelişmeler yaşandı. Peki bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi k

Enflasyon yüksek, faizler düşük! Yatırımcı parasını nereye yatırsın? En fazla hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bir yandan yüksek enflasyon bir yandan gerileyen faiz oranları yatırımcıları kara kara düşündürüyor. Geçen yılki performanslara baktığımız zaman bazı yatırım araçlarının reel getiri sağlamak bir yana enflasyonun oldukça gerisinde kazanç sağladığı dikkati çekiyor.

Demet Akalın nereye taşınıyor Haberi

Demet Akalın nereye taşınıyor
Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt'un işleri dolayısıyla Hadımköy'e taşınmıştı. Oturduğu bölgedeki inşaat çalışmaları ve şehir merkezine uzaklığı nedeniyle Hadımköy’den taşınmaya karar veren Akalın'ın Göktürk’ten ev aramaya başladığı söylenmişti. Ancak ünlü şarkıcı Göktürk'e taşınmak yerine Beykoz Acarkent'teki evine dönmeye karar verdi.


Akalın'ın önümüzdeki günlerde eski evine taşınacağı öğrenildi. Okan Kurt ve Demet Akalın çifti Hadımköy’deki villaya aylık 20 bin TL ödüyordu.


Habertürk



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEMET Akalın eşi Okan Kurt'un işleri dolayısıyla Hadımköy'e taşınmıştı. Oturduğu bölgedeki inşaat çalışmaları ve şehir merkezine uzaklığı nedeniyle Hadımköy'den taşınmaya karar veren Akalın'ın Göktürk'ten ev aramaya başladığı söylenmişti.. Ancak ünlü şarkıcı Göktürk'e taşınmak yerine Beykoz Acarkent'teki evine dönmeye karar verdi. Ünlü çiftin önümüzdeki günlerde eski evlerine taşınacağı...