28 / 03 / 2024

demet akalın ulus ev

demet akalın ulus ev

Önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın “Kiralık ev arıyorum, boş daireleri geziyorum” dedi.

Demet Akalın, Özlem Yıldız'a Ulus'taki evinin anahtarını teklif etti!

Demet Akalın, evliliklerinin son yıllarında maddi sıkıntı yaşayan Özlem Yıldız'a, Ulus'taki evinin anahtarını sundu. Akalın "Evimin anahtarını yolluyorum. Oğlunla istediğin kadar oturabilirsin. Senden kira istemiyorum" diyerek Yıldız'a teklifte bulundu...

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Demet Akalın'ı komşu sitede çileden çıkardı! 

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence kulüpleri kapatılınca komşularının evlerinde parti verdiğini iddia etti.

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Akalın: Ev kredisi ödüyorum, kredim olmasa şahaneyim!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde "Geçinemiyorum" demişti. Akalın, bomba etkisi yaratan bu konuşmasından sonra, açıklamalarda bulundu...

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

demet akalın ulus ev Haberi

demet akalın ulus ev

Demet Akalın, önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülendi


Acarkent’teki villasını tadilata soktuğunu söyleyen Akalın, “Kiralık ev arıyorum, boş daireleri geziyorum” dedi. Kısa bir süre önce barıştığı Aleyna Tilki’yi öven Akalın, “Aleyna çok saf bir kız” dedi. Genç popçu Fulin için de “Fulin bana kızmış olabilir. Ben de zamanında birilerine kızdım, zamanla insan olgunlaşıyor”...