25 / 04 / 2024

Demir Anatolia nerede

Demir Anatolia nerede

Demir İnşaat'ın Yakuplu'da hayata geçireceği yeni projesinin adı belli oldu. Demir Anatolia adını taşıyan projede 680 adet daire, 28 adet villa, 57 adet ticari birim yer alıyor.

Zeray Grande Anatolia 15 Temmuz'da ön satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde ön satışlar 15 Temmuz'da başlıyor. Peki Zeray Grande Anatolia projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir Ekosan nerede?

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Anatolia İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demir tarafından kuruldu. 

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Yakuplu Demir Anatolia fiyat!

Yakuplu Demir Anatolia projesinde metrekare birim fiyatının 5 bin TL olması öngörülüyor. 2 ay içerisinde satışa çıkacak olan Demir Anatolia projesinde daire, villa ve dükkanlar yer alıyor...

Demir Anatolia: Demir İnşaat Yakuplu projesinin adı belli oldu!

Demir İnşaat'ın Yakuplu'da hayata geçireceği yeni projesinin adı belli oldu. Demir Anatolia adını taşıyan projede 680 adet daire, 28 adet villa, 57 adet ticari birim yer alıyor.

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik Evleri'nde teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Demir Anatolia nerede Haberi

Demir Anatolia nerede


Demir İnşaat'ın Yakuplu'da hayata geçireceği yeni projesinin adı belli oldu.  Demir Anatolia adını taşıyan proje iki ay içerisinde satışa çıkıyor. Projede 680 adet daire, 28 adet villa, 57 adet ticari birim yer alıyor.


8 blok halinde inşa edilecek olan Demir Anatolia 95 bin 730 metrekare arsa alanına sahip. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut. Demir Anatolia'nın metrekare birim fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi.


Akıllı ev teknolojisi ile donatılan Demir Anatolia'da; yeşil alanlar, süs havuzu, yürüyüş parkurları, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kafeler, restoranlar, fitness alanları, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası ve güvenlik mevcut.







Web adresi: http://www.demirinsaat.com.tr/

Telefon: 444 2 116

Ceren...