25 / 04 / 2024

denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi

denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

Arsa almak isteyenler aman dikkat! O ilde yüzde 20 indirimle tam 3 arsa satılacak!

Denizli Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü,  Denizli Pamukkale ve Honaz'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Denizli'de 52.3 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi ve Pamukkale'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 52 milyon 286 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli Merkezefendi'de 83.8 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Denizli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesinde yer alan 15 arsayı 83 milyon 788 bin 468 TL'ye satıyor.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Denizli'de 41.5 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Denizli Çakmak'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 41 milyon 479 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

4 ilin sit alanları 'koruma alanı' olarak tescillendi!

Zonguldak, Denizli, Isparta ve Konya'da bulunan bazı doğal sit alanları, doğal koruma, sürdürülebililir koruma, kontrollü kullanım ve nitelikli doğal koruma alanı olarak tescillendi.

denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi Haberi

denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.


Mimarlar Odası Denizli Şubesi geleneksel hale getirdiği proje sergilerini sürdürüyor. Forum Çamlık AVM’de açılan ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisinde 20 mimarın 300’e yakın projesi sergilendi. Sergiye; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mimarlar Odası Başkanı Suat Bilgi, mimarlar ve davetliler katıldı. Sergideki tüm projeleri tek tek inceleyen Vali Altıparmak, projeler hakkında mimarlardan bilgi aldı. Denizli’deki mimarları öven Vali Altıparmak, “Denizli’deki mimar arkadaşlar güzel yapıtlar ortaya çıkarıyor. Daha güzel, başarılı yapıtları oluşturacaklarına da eminim” diye belirtti.


“SERGİMİZ 27 KASIM PAZAR AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK”


Her yıl mimarların...