27 / 04 / 2024

devlet güvencesiyle vadeli ödeme konut

devlet güvencesiyle vadeli ödeme konut

Konut üreticileri alıcılara en uygun koşulları sunmak için yarışa başladı. Ankara’da “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatı başlatıldı. CEF Danışmanlık’ın Kurucu Ortağı Evren Acar, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Mevduata devlet güvencesi yükseldi! Bankada parası olanlar hemen baksın: 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre, bankalarda bulunan TL cinsinden mevduatın devlet güvencesine tabi tutarı yüzde 38 yükselişle 400 bin TL'den 650 bin TL'ye yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi cazip fiyatla görücüye çıktı!

Kahve tiryakileri için özel olarak üretilen Philips Daily Collection HD7461/20 kahve makinesi, birçok özelliğiyle resmen fark yaratıyor. Philips güvencesiyle görücüye çıkan bu ürün, bazı online alışveriş sitelerinde uygun fiyatla satılıyor.

Vadeli mevduatta son dakika! Her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL getiri fırsatı!

Vadeli mevduattaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki vadeli mevduatta son dakika gelişmeleri ne? Verilen bilgilere göre, vadeli mevduatla hesaplara her ay tıkır tıkır 4 bin 330 TL yatıyor. İşte detaylar...

Grundig GDF 6501 bulaşık makinesi resmen dibi gördü! İşte GDF 6501 bulaşık makinesinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Grundig, sınıfının en iyilerinden biri olacak bulaşık makinesini tanıttı. GDF 6501 bulaşık makinesi, Grundig güvencesiyle satışa çıktı.

Alışveriş kredisiyle çamaşır makinesi almak artık mümkün! Hoover çamaşır makinesi, HepsiBurada güvencesiyle satışta!

Çamaşır makinesi almak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken ve kredi de çekemeyen kişiler için HepsiBurada ve Hoover resmen güçlerini birleştirerek alışveriş kredisi seçeneğiyle çamaşır makinesi satışına başladı. HepsiBurada, tüm detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Çin aracılığı ile 1,4 milyon sosyal medya gönderisi silindi! İşte nedeni

Çin'in siber uzay düzenleyicisi, diğer "belirgin sorunların" yanı sıra yanlış bilgilendirme, yasadışı vurgunculuk ve devlet görevlilerinin kimliğine bürünme iddialarına yönelik iki aylık bir soruşturmanın ardından 1,4 milyon sosyal medya gönderisinin silindiğini söyledi.

5 yıl onarım güvencesiyle Hyundai i20 32 bin 213 TL indirimle satışta! İşte 5 Ocak 2023 satış fiyatı…

Hyundai i20 yeni kampanyalı fiyatı kapsamında 32 bin 213 TL indirimle satışa sunuldu. İşte 5 yıl 100 bin kilometre Hyundai onarım güvencesi altında olan otomobilin özellikleri ve satış fiyatları…

Grundig bulaşık makinelerinde görülmemiş fiyatlar! İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Grundig bulaşık makineleri şimdi Hepsiburada.com güvencesiyle satışa çıktı hem de 4 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla. Peki, Grundig bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

devlet güvencesiyle vadeli ödeme konut Haberi

devlet güvencesiyle vadeli ödeme konut

Üretimin durmaksızın devam ettiği inşaat sektöründe bir adım öne çıkmak ve satış başarısını artırmak isteyen firmalar, yeni trendlerle müşterilerin karşısına çıkıyor. Alıcılara en uygun koşulları sunmak için farklı ödeme modelleri belirlenirken, Ankara’da büyük bir konut projesi “devlet güvencesiyle vadeli ödeme” fırsatını sunmaya başladı.


Geçen yıla damga vuran konut kampanyalarının ardından çok ciddi satış rakamları elde edilirken, projeler aynı rüzgarı yeni kampanyalarında sürdürmek istiyor.


Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim yerlerinden Ümitköy’de inşa edilen ve 8 ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’ye varan satış rakamlarına ulaşılan Koordinat Çayyolu projesi de yeni kampanyasında konut alıcılarını ‘bankasız’ kampanya ile tanıştırdı.


Projenin Pazarlama ve Satış Danışmanlığını yürüten CEF Danışmanlık’ın Kurucu Ortağı Evren Acar, 20 yıldan bu yana çok sayıda altyapı-üstyapı projesine hayat veren YP İnşaat’ın Emlak...