23 / 04 / 2024

didim akbuk ruya evleri

didim akbuk ruya evleri

Didim- Akbük'te inşa edilen  Rüya Evler 3'te fiyatlar 109 bin TL'den başlıyor

Ege Yıldızı Didim'de uygun fiyatlarla!

Denize sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ve iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi ormanla ve denizin arasında yükseliyor.

Didim'de yabancıya konut satışında İngilizler ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Yabancılara gayrimenkul satışında İl Genelinde İlçemiz Didim ilk sırada yerini aldı.

Yabancıya konut satışlarında Didim ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Osman Coşkun ise yabancıların havası ve doğası nedeniyle Didim'i tercih ettiğini belirtti.

Aydın Didim'de hazineye ait arazi özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesinde bulunan 654,77 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme kapsamına alındı.

Aydın Didim'de riskli bina yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde Hisar Mahallesi sınırları içerisinde yıkılma tehlikesi bulunan metruk bina, Anıtlar Kurulunun izniyle kontrollü şekilde yıkıldı.

Didim'de altyapı ve yol çalışmaları başladı!

Her yıl Didim'de 15 Mayıs itibarıyle belediye inşaat yasağı getiriyordu. Büyükşehir kapsamına alınan Aydın'ın ilçe belediyeleriyle yapılan görev paylaşımı nedeniyle ilçedeki altyapı ve yol çalışmaları sürüyor...

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden planlanıyor!

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda sanayi sitesinin son durumu masa yatırıldı. Toplantıya Dernek Başkanı Mehmet Şahin, Dernek yönetim kurulu ve sanayi sitesi esnafları katıldı.

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi yeniden planlanıyor!

Didim 75. Yıl Sanayi Sitesi Derneğince düzenlenen toplantıda sanayi sitesinin son durumu masa yatırıldı. Toplantıda Sanayi Sitesinin Planlanması noktasında kurumlardan görüş alınmaya başlandı.

Kuşadası ve Didim arası turizm bölgesi ilan edilecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kuşadası ve Didim arasındaki bölgenin serbest turizm bölgesi ilan edileceğini açıkladı. Zeybekci, ''Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz" dedi.

ÖİB'den Aydın Didim'de satılık 11 gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Didim İlçesinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 52 bin 471,7 TL olarak belirlendi.

Özak GYO'nun Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresi donduruldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulün imar uygulaması işlemleri tamamlanıncaya kadar yatırım süresini dondurdu.

Didim Belediye Meclisi imar değişikliklerini kabul etti!

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi; İmar Komisyonu maddeleri görüşüldü.

Didim'de imar komisyonu maddeleri görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi.

didim akbuk ruya evleri Haberi

didim akbuk ruya evleri

Sun İnşaat tarafından Aydın'ın Didim ilçesine bağlı olan Akbük'e 2 bin 962 metrekare arsa üzerine 4 adet müstakil villa ve bir adet 6 daireli blok olarak  2007 yılında inşaatına başlanan Rüya Evler 3 projesinin 2010 Mayıs ayına kadar  tamamlanması planlanıyor.

Rüya Evler 3, 4 adet müstakil villa ve bir adet 6 daireli blok (3 adedi daire, 3 adedi dubleks olmak üzere) bir ortak havuz ve sığnaktan oluşuyor ve toplam 10 yerleşim alanı bulunuyor. Dubleksler 4 oda, 1 salon, 1 ayrı mutfak, 2 banyo, 2 tuvalet, 1 soyunma odası, 4 balkon, toplam 160 metrekareden  oluşuyor ve 159 bin TL'den satışa sunuluyor. Daireler 2 oda, 1 salon, 1 banyo, 1 tuvalet, 2 balkon, toplam 91 metrekareden  oluşuyor ve 109 bin TL'ye satılıyor. 3 oda, 1 salon, 1 ebeveyn banyo,...