19 / 03 / 2024

dilovası belediyesi haftasonu açıkmı

dilovası belediyesi haftasonu açıkmı

Kocaeli Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak....

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Dilovası Belediyesi 74.9 milyon TL'ye arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası, Diliskelesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 74 milyon 942 bin 730 TL olarak belirlendi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Dilovası Belediyesi'nden imar barışı hatırlatması!

Dilovası Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan İmar barışı kayıt ofisleri 31 Aralık 2018 tarihine kadar kayıt almaya devam edeceğini açıkladı. 

Kocaeli Dilovası'nda 32 kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası'nda bulunan 32 kaçak yapı yıkıldı. Bölgede, İmar Barışı yasasının geçerli olduğu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara göz yumulmuyor.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

dilovası belediyesi haftasonu açıkmı Haberi

dilovası belediyesi haftasonu açıkmı


Dilovası Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin Kasım ayı sonunda sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak.


Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, reklam ve vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler. Yetkililer hafta içinde ödeme yapamayan vatandaşların sorun yaşamaması ve cezai duruma düşmemeleri için ödemelerini hafta sonu yapmaları çağrısında...