29 / 03 / 2024

Diyarbakır Radisson Blu Hotel

Diyarbakır Radisson Blu Hotel

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Fercan Başkan Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Fercan Başkan, Ocak 2015 tarihi itibariyle Radisson Blu Hotel Kayseri’nin genel müdürü oldu. Ocak 2015 itibariyle grubun Kayseri’deki oteline genel müdür olarak atanan Fercan Başkan, İngilizce biliyor.

Radisson Blu Bosphorus Otel'de yangın!

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Radisson Blu Hotel, Kayseri’de açıldı!

İstanbul’da Maslak Eclipse, Vadistanbul gibi çok özel projelerde imzası olan Artaş Grubu, Kayseri Park AVM’den sonra, şehirdeki ikinci büyük yatırımı Radisson Blu oteli, uluslararası zincirin Türkiye’deki onuncu oteli olarak Kayseri’de hizmete açtı.

Radisson Blu Hotel Kayseri'ye ilkleri getirdi!

Artaş Grubu'nun iştiraki olarak faaliyet gösteren Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri'ye Radisson Blu Hotel ile büyük bir yatırım yaptı. Radisson Blu Hotel 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi.

Radisson Blu Hotel Kayseri açıldı!

Artaş Grubu’ nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi...

Kayseri Radisson Blu Hotel hizmete girdi!

Artaş Grubu’nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi.

Radisson Blu Hotel Kayseri'de hizmete girdi!

Artaş Grubu’ nun iştiraki Doruk Ticaret ve Yatırım tarafından Kayseri’de inşa edilen Radisson Blu Hotel, 30 Ağustos Cumartesi günü geçekleşen düğün organizasyonu ile hizmete girdi...

Diyarbakır Radisson Blu Hotel Haberi

Diyarbakır Radisson Blu Hotel

Yüzde 100 Diyarbakır sermayeli Caba Grup bünyesinde faaliyet gösteren Meya Otelcilik Turizm AŞ Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açtı. Aralık 2013’te yapımına başlanan ve yapımı 3,5 yıl süren Radisson Blu Hotel Diyarbakır için toplamda 25 milyon dolar harcandı.


Genel Müdür Mustafa Eryılmaz, yüzde 40’ı kadın olmak üzere 99 kişilik ekibiyle misafirlerine hizmet vermeye başladıklarını belirterek “Diyarbakır’daki tek Green Key Sertifikalı otel olmasının yanı sıra çevreci olma özelliğiyle de dikkatleri çekiyor. Personelimize Aralık 2016’dan itibaren eğitimler vermeye başladık. Mesleki eğitimin dışında ‘Yes I Can’ adlı sertifikalı özel bir eğitim verdik. İlk yardım eğitimi, hijyen eğitimleride verildi, yine bunlarda sertifikalı eğitimler” dedi.


Otel hakkında bilgiler veren Eryılmaz, “Sahip olduğu 3 toplantı salonu ve 1 bölünebilen büyük balo salonu ile hem verimli toplantılara hem...