18 / 04 / 2024

dky inşaat yeniden yeni sahra

dky inşaat yeniden yeni sahra

DKY İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği DKY Yeni Sahra projesinde ön talep toplanıyor. Proje 230 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ordu Belde Evler inşaatı yeniden başladı!

Ordu’da büyük tepkilere yol açan ve Ordu Büyükşehir Belediyesince  iki kez durdurulan 3 blokta 17 katlı 280 daireli Belde Evler inşaatı yeniden başladı...

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

dky inşaat yeniden yeni sahra Haberi

dky inşaat yeniden yeni sahra

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra bölgesinde inşa edilen DKY Yeni Sahra projesi için ön talep dönemi başladı. Projenin bu yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor. 


Toplamda 5 etaptan meydana gelecek olan DKY İnşaat Yeni Sahra projesi içerisinde rezidans, konut, ticari ünite ve okul bulunacak. 


1500 konutun yer alması öngörülen Yeniden Yenisahra projesinde fiyat listesi, konut tipi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netlik kazanmadı. 


DKY Yeni Sahra projesi; Yenisahra Metro istasyonuna, Amerikan Kültür Koleji’ne, Optimum AVM’ye ve Palladium AVM’ye çok yakın mesafede inşa ediliyor.


900 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolu gibi ortak kullanım alanları mevcut.


DKY Yeni Sahra görselleri;




Dky Yeni Sahra iletişim;

Web: http://www.dkyinsaat.com/

Tel: 0216 517 9 517

Öznur...