26 / 04 / 2024

dogal tas

dogal tas

Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Alp Güven ve Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla Gaziantep'e 50 bin konut kazandırdık!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla şehrimize dükkanları, camileri, okulları, sağlık ocaklarıyla yaklaşık 20 bin konut kazandırdık" dedi.

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut ürettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut üreterek insanımızın kullanımına sunduk." dedi.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Ankara Çubuk'ta TOKİ vasıtasıyla 584 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Çubuk'ta TOKİ vasıtasıyla ilçede 584 konut inşa ettiklerini söyledi.

Haymana'ya TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettik!

Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haymana'ya TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ederek özel sektöre örnek teşkil eden bir şehircilik hamlesi başlattıklarını söyledi. 

Gökhan Taş, yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni emlakçı yönetmeliğini değerlendirdi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla 805 bin konut teslim ettik!

Şehircilik Şurası Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla 805 bin konutu tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik" dedi.

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

Dogal Gayrimenkul Arsa İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dogal Gayrimenkul Arsa İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cabbar İbaç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Şehitler Mahallesi, Köroğlu Sokak'ta kuruldu.

KKTC'nin su sıkıntısı "Asrın Projesi" ile son buluyor!

"KKTC Su Temin Projesi" ile Anamur Dragon Çayı üzerinde tesis edilen Alaköprü Barajı'ndan alınacak 75 milyon metreküp su, Akdeniz'e döşenen boru hattı vasıtasıyla, Girne yakınlarında inşa edilen Geçitköy Barajına aktarılacak

dogal tas Haberi

dogal tas


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Güven ve  Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında kuruldu. 


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Görsel kimlik kurumsal organizasyon yönetim faaliyetleri; yurt içi ve yurt dısındaki firmaların ve kurumların görsel kimliklerinin korunması, iyilestirilmesi, degistirilmesi ile ilgili restorasyon, tadilat, boyama, temizlik, bakım, onarım ve benzeri islemlerin yapılması için; alüminyum, ahsap, pvc, cam, metal, plastik, akrilik, polikarbonat, epoksi, mermer, dogal tas, beton, sıva ve benzeri her türlü yüzeyler ile sandviç panel, çelik boru, çelik konstruksyon, metal konstruksyon, reklam panoları, paneller, totem, gölgelik, pilon, kepenk, pencere kapı dogramaları, çatı, dıs cephe ve benzeri bina dısı (dıs mekan) yapılar üzerine uygulanacak her türlü kimyevi madde, biyolojik madde,...