19 / 04 / 2024

Doğan Altınbilek özgeçmiş

Doğan Altınbilek özgeçmiş

Fransa’da yapılan Genel Kurul’da WWC Başkan Yardımcılığına TMB temsilcisi Doğan Altınbilek seçildi. Peki, Doğan Altınbilek kimdir? Doğan Altınbilek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Doğan Altınbilek..

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğan Kantarcı: Kanal İstanbul şehri yok edecek!

Toprak bilimci Prof. Dr. Doğan Kantarcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "İstanbul iki yarımada üzerine yerleşmiş koskocaman bir şehir. Avrupa Yakası’na Çatalca yarımadası, diyoruz. Burası İstanbul’u besleyen bir yarımada. Bu projeyle İstanbul’u yok edersiniz."

Taşınmazlarda Ölçü Ve Hesaplamalardan Doğan Hataların Düzeltilmesine İlişkin Yönetmelikte değişiklik!

Kadastro Sırasında Veya Sonrasında Yapılan İşlemlerle Geometrik Durumları Kesinleşmiş Olan Taşınmazlarda Ölçü, Sınırlandırma, Tersimat Ve Hesaplamalardan Doğan Hataların Düzeltilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı....

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

İsmail Doğan: Artık ihtisas AVM’lerinin oluşması gerekli!

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, tüketicilerin mobilya ihtiyaçlarını tek bir çatı altında rahatlıkla bulabilmesi için ihtisas AVM’lerinin oluşması gerektiğini söyledi.

AEL'den Elbistan Doğan Maden Sitesi açıklaması!

Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü, Doğan Maden Sitesi’nde 11 bloktaki dairelerin obruk tehlikesi nedeniyle boşaltılması yönünde yer alan haberle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Bilal Doğan: İzmir'de kentsel dönüşüm hükümete devredilmeli!

Belediyenin 7 ayrı alanda yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarının başarısız olduğunu öne süren Bilal Doğan, "İcraatlar hala hayata geçirilemedi. En iyisi mi, siz kentsel dönüşümü hükümete devredin" tavsiyesinde bulundu.

Doğan Altınbilek kimdir?

Fransa’da yapılan Genel Kurul’da WWC Başkan Yardımcılığına TMB temsilcisi Doğan Altınbilek seçildi. Peki, Doğan Altınbilek kimdir? Doğan Altınbilek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Doğan Altınbilek..

Doğan Altınbilek WWC Başkan Yardımcısı seçildi!

Türkiye müteahhitlik sektörü, TMB öncülüğünde uluslararası arenadaki gücünü artırmaya devam ediyor. Fransa’da yapılan Genel Kurul’da TMB temsilcisi Altınbilek, WWC Başkan Yardımcısı seçildi. Konseydeki Türk guvernör sayısı da 4’e yükseldi.

1976 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 5.400 liraya arsalar!

Reşat Altın'ın bin liraya satıldığı 1976 yılında, Aydın Doğan Ticaret'ten tamamı 5 bin 400 liraya arsa satın almak mümkünmüş. Ayrıca eski Ankara Asfaltı'na cepheli arsaların metrekaresi ise 40 liradan satılıyormuş.

1974 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 3.900 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında Aydın Doğan Ticaret, evim yok diye düşünenlere 3 bin 900 liraya arsa satıyormuş. Pendik'e 8 dakika mesafede olan arsaları 3 bin 900 liraya satın alınabilirmiş.

Doğan Altınbilek özgeçmiş Haberi

Doğan Altınbilek özgeçmiş

Doğan Altınbilek kimdir?

Doğan Altınbilek, 1944 yılında Isparta’da doğdu. 1965 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu. ABD’de Georgia Institule of Technology’de Yüksek Lisans ve Doktora yaptı. 1970 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünde öğretim üyeliğine başladı. 


1980 yılında Suudi Arabistan’ın Kral Abdulaziz Üniversitesi’nde doçent unvanı ile görev aldı. 1985 yılında ODTÜ’ye geri döndü. 1988 - 1996 döneminde Bölüm Başkanlığı yaptı. 


1996 - 2001 yıllarında DSİ Genel Müdürü olarak görev yaptıktan sonra ODTÜ’deki görevine geri döndü. 2005 yılında emekli oldu. 


Halen ODTÜ’deki kısmi zamanlı öğretim üyeliğine ilaveten Uluslararası Su Enerji Birliği Başkanlığına ve bir firmada yönetim kurulu başkanlığına

devam etmektedir. 


Evli ve iki çocuk babasıdır.



Doğan Altınbilek WWC Başkan Yardımcısı...