29 / 03 / 2024

Doğukent Şehir Hastanesi bitecek mi

Doğukent Şehir Hastanesi bitecek mi

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde ' hayalim ' dediği şehir hastanelerine ilk temel atılalı 14 ay olmasına rağmen Doğukent'teki Şehir Hastanesi 2015'te biter mi? İşte cevabı...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Batman Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Batman iline şehir hastanesi açılıp açılmayacağına ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Şehir Hastanesi açıldı!

Doğanköy mevkisinde 745 bin 365 metrekare alanda hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesi, hizmete açıldı.İlk kabul gününde 2 bin 500 kişi tedavi olmak için hastaneden randevu aldı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, sağlık tesisinin farklı branşlarda 8 hastaneyi bünyesinde barındıran Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yapımında son 1 yıla girildiğini söyledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatına doğaseverlerden tepki!

İzmit kent merkezine yürüme mesafesindeki, cephanelik olarak bilinen bölgede Şehir Hastanesi için yapılan ağaç katliamı bölge halkının ve doğaseverlerin tepkisini çekti.

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

1.2 milyar euroluk bir yatırımla projelendirilen Bilkent Şehir Hastanesi'nde sona doğru geliniyor. Bilkent Şehir Hastanesi gelecek ay açılacak.

Manisa Şehir Hastanesi'nde sona doğru!

Türkiye'nin beşinci şehir hastanesi olan Manisa Şehir Hastanesi, bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Yapım çalışmalarına iki yıl önce başlanan Manisa Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gerçekleşme oranı yüzde 93'e ulaştı.

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorunu meclis gündemine taşıdı. Türkmen sorularını Bakan Akdağ'a iletti..

Isparta Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Akfen Holding'in inşa ettiği Isparta Şehir Hastanesi bugün düzenlenecek resmi törenle açılıyor. İlde bulunan Kadın Doğum Hastanesi ve Devlet Hastanesi personeliyle birlikte 1,1 milyar liralık yatırım yapılan tesise taşındı.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Doğukent Şehir Hastanesi bitecek mi Haberi

Doğukent Şehir Hastanesi bitecek mi

Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde 'hayalim' dediği şehir hastanelerine ilk temel atılalı 14 ay olmasına rağmen hastane inşa edilecek birçok yerde hiçbir çalışmanın yapılmaması dikkat çekerken, Elazığ' da çalışmalar başladı. 


Hafriyat kaldırılıyor. Peki, Sağlık Bakanının hastane bitimi için verdiği 29 Ekim 2015'te hastane bitecek mi? İşte! Araştırmacı Gazeteci Yazar Mehtap Özer, Ayışığı okurları için araştırdı Projenin temeli atıldığı ve 29 Ekim 2015'te teslim edilmesi taahhüt edilen Elazığ Şehir Hastanesi'nde HASTANE KÖRDÜĞÜM! Haberinden sonra nihayet hafriyat çalışması başladı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir yıl önce Elazığ Şehir Hastanesi projesi için Elazığ'da açıklama yapılırken, inşaatın belirtilen sürede bitirileceğini söylemiş," 'Şehirefsaneleri' sözü 'şehirhastaneleri' olarak değişecek." demişti. 


Şehir hastanelerinin temeli Elazığ'da 20 Ağustos 2013 tarihinde atıldı. 12 Eylül 2013'te de Haliç Kongre Merkezi'nde dönemin Başbakanı...